reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gratulacje! zdrówka dla całej szczęśliwej rodzinki! :)
Dzień dobry ciocie[emoji3526] Jestem Alicja urodziłam się 26.07 o 14:37, ważę 3520g, mierze 56cm i dostałam 10/10. Zaczynałam się rodzić przez sn ale po braku rozwoju akcji i rozwarcia a po początkowych mocnych skurczach mamusi przyszłam na świat jak prawdziwa cesarzowa czyli przez CC. Mamusia mimo że obolała jest bardzo szczęśliwa a tatuś wniebowzięty[emoji7] Zobacz załącznik 1299425Zobacz załącznik 1299426Zobacz załącznik 1299427

reklama
U nas w klinice badania genetyczne, są warunkiem podejscia do in vitro, wiec dziwne, że niczego nie badali u Was?
Ja prawdopodobnie przez trombofilię i te mutacje straciłam pierwszą ciążę i też mnie irytuje to że w klinikach zwłaszcza przed in vitro tego nie badają. Może jakbym od razu miała włączony acard i heparynę byłoby inaczej...

Kochana! Gratulacje dla calej Waszej Trójki! Codziennie wchodząc tutaj zastanawiałam się czy już jesteś "po".. Bardzo się cieszę i życzę samych cudownych chwil w powiększonym składzie! Śliczna Cesarzowa!
Dzień dobry ciocie[emoji3526] Jestem Alicja urodziłam się 26.07 o 14:37, ważę 3520g, mierze 56cm i dostałam 10/10. Zaczynałam się rodzić przez sn ale po braku rozwoju akcji i rozwarcia a po początkowych mocnych skurczach mamusi przyszłam na świat jak prawdziwa cesarzowa czyli przez CC. Mamusia mimo że obolała jest bardzo szczęśliwa a tatuś wniebowzięty[emoji7] Zobacz załącznik 1299425Zobacz załącznik 1299426Zobacz załącznik 1299427

Izzy, ale to nie jest tak że beta słabiej rosnie z czasem?
No to już będzie widać [emoji7] i możliwe, że serduszko będzie [emoji110]
Niestety nie będzie. Beta urosla tylko o 10%. @kolor nadzieji Wielkie Gratulacje. Niech się mała dobrze chowa. Ja się będę żegnać dziewczyny. Trzymam nieustannie kciuki za Was wszystkie. Powodzenia w staraniach.[/QUOTE]

Gratuluje!!!!

reklama
Do góry