reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzień dobry ciocie[emoji3526] Jestem Alicja urodziłam się 26.07 o 14:37, ważę 3520g, mierze 56cm i dostałam 10/10. Zaczynałam się rodzić przez sn ale po braku rozwoju akcji i rozwarcia a po początkowych mocnych skurczach mamusi przyszłam na świat jak prawdziwa cesarzowa czyli przez CC. Mamusia mimo że obolała jest bardzo szczęśliwa a tatuś wniebowzięty[emoji7] Zobacz załącznik 1299425Zobacz załącznik 1299426Zobacz załącznik 1299427
cudowna kruszynka, moje gratulacje. Na takie cuda warto czekać i o takie chwile warto walczyć ! Buziaki i zdrówka życzę 🥰😘

Ale nie Tak wolno i nie na tym etapie
[/QUOTE]
jejku, przesyłam dużo sił i tak jak dziewczyny uważam że nie warto jeszcze tracić wiary. Warto poczekać do USG.

reklama
Dziewczynki jestem po transferze, kropki są na miejscu, czekamy do 9 sierpnia ❤️😃
Kropki ? Myślałam, że jeden transferujecie. Życzę powodzenia i cierpliwości w oczekiwaniu, a tak po prawdzie to w 6 dpt mogłabyś juz testować, większości juz wychodzi. Mi dwa razy sikacze wyszły 😉

Do góry