Jagielska_27
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny! Za godzinkę wyjeżdżam na pierwszą IUI. Nie ukrywam, że strasznie się cieszę, ale też się stresuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, glowa do góry .. pozytywne nastawienie i dobre lody poCześć dziewczyny! Za godzinkę wyjeżdżam na pierwszą IUI. Nie ukrywam, że strasznie się cieszę, ale też się stresuje
Powodzenia to nic nie boli, zabieg trwa dosłownie chwilę, pamiętaj o pełnym pęcherzu to będzie łatwiej cewnik włożyć trzymam kciukiCześć dziewczyny! Za godzinkę wyjeżdżam na pierwszą IUI. Nie ukrywam, że strasznie się cieszę, ale też się stresuje
powodzenia, będzie dobrzeCześć dziewczyny! Za godzinkę wyjeżdżam na pierwszą IUI. Nie ukrywam, że strasznie się cieszę, ale też się stresuje
PowodzeniaCześć dziewczyny! Za godzinkę wyjeżdżam na pierwszą IUI. Nie ukrywam, że strasznie się cieszę, ale też się stresuje
Hej , nie ma czym zupełnie się stresować IUI trwa dosłownie 5 minut i zupełnie nie boliWitam wszystkie Panie . Szykujemy się z M do pierwszej insyminacji na początku czerwca. Wszystkie badania zrobione oczywiście wyniki ok . Jestem już po 4 cyklach z stymulacja , i kicha , po drożności oba drożne, i kicha . Teraz lekarz stwierdził ze najlepsze rozwiązanie to insyminacja oczywiście na cyklu stymulowanym . Nie ukrywam że stres jest ogromny .
Uff to dobrze . Dziewczyny A jak funkcjonować po ? Lekarz mi mówił że mam na siebie uważaćHej , nie ma czym zupełnie się stresować IUI trwa dosłownie 5 minut i zupełnie nie boli
Ja tylko nie nosiłam ciężkich rzeczy. A tak to żyłam zupełnie normalnie, chodziłam na spacery, pracowałam itdUff to dobrze . Dziewczyny A jak funkcjonować po ? Lekarz mi mówił że mam na siebie uważać
Nie przesilać się. A tak to normalnie funkcjonowałam. Chodziłam do pracy, na małe zakupy, sprzątałam. Wszystko w granicach zdrowego rozsądkuUff to dobrze . Dziewczyny A jak funkcjonować po ? Lekarz mi mówił że mam na siebie uważać