matyldaewa
Fanka BB :)
Bardzo dobrze, takie poczucie pewności. Dziękuję za polecenieAha . A jak wrażenia ogólne co do doktora ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobrze, takie poczucie pewności. Dziękuję za polecenieAha . A jak wrażenia ogólne co do doktora ?
No właśnie te rozkminy są najgorsze czemu tak a nie tak...i wiele więcej ale wiadomo każda by chciała jak najlepiej ale niestety zastanawianiem się nic nie zrobiWcale Ci się nie dziwie, emocje i czekanie są męczące ja jestem tylko taka „mądra” w uspokajaniu innych, a sama jestem ekspertem w panikowania wiec w 100% Cię rozumiem
Bardzo dobrze, takie poczucie pewności. Dziękuję za polecenie
A teraz chcesz in vitro podjąć w InviMed czy w Bocianie tam gdzie jesteś ?Nie ma za co polecam się na przyszłość
Przykro mi bardzo , tulę mocno
Wiem co czujesz ja po drugiej i też niestety nieudanej smutno nawet bardzo ale będę walczyć dalej o moje małe szczęście które napewno się pojawi za.jakis czas, kto jak nie my kobiety damy radę w nas siła i moc ściskam was mocno i dziękuję za wszystkie słowa otuchy
InviMed i zostaje z dr Sroka.A teraz chcesz in vitro podjąć w InviMed czy w Bocianie tam gdzie jesteś ?
Aha no to życzę powodzeniaInviMed i zostaje z dr Sroka.
No ja tez nie mam dobrych wieści moja beta tez negatywna.Wiem co czujesz ja po drugiej i też niestety nieudanej smutno nawet bardzo ale będę walczyć dalej o moje małe szczęście które napewno się pojawi za.jakis czas, kto jak nie my kobiety damy radę w nas siła i moc ściskam was mocno i dziękuję za wszystkie słowa otuchy
Trzymaj sięNo ja tez nie mam dobrych wieści moja beta tez negatywna.
Trudno czekam na miesiączkę i zaczynamy przygotowania do 2 inseminacji.
Przyda sięAha no to życzę powodzenia