matyldaewa
Fanka BB :)
Trzymaj sięNo ja tez nie mam dobrych wieści moja beta tez negatywna.
Trudno czekam na miesiączkę i zaczynamy przygotowania do 2 inseminacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj sięNo ja tez nie mam dobrych wieści moja beta tez negatywna.
Przykro mi.. Ściskam i razem jesteśmy w przygotowaniach do 2 inseminacjiNo ja tez nie mam dobrych wieści moja beta tez negatywna.
Jest Nas trzy na pewno teraz się udaPrzykro mi.. Ściskam i razem jesteśmy w przygotowaniach do 2 inseminacji
Nie ma innej opcji będzie dobrze ja jutro mam wizytę zobaczę co mi pani doktor powiedzie. Trzymajcie się mocno dziewczynyJest Nas trzy na pewno teraz się uda
Ściskam mocnoNo ja tez nie mam dobrych wieści moja beta tez negatywna.
Przykro mi bardzo, tulę mocno i życzę dużo siły....No ja tez nie mam dobrych wieści moja beta tez negatywna.
Bardzo mi przykro przytulamJa właśnie odebrałam wynik niestety 1.2
Smutne wiadomości dzisiaj przykro mi oby następna się udała!!No ja tez nie mam dobrych wieści moja beta tez negatywna.