eij
Fanka BB :)
bardzo mi przykro dobrze znam to uczucieJa właśnie odebrałam wynik niestety 1.2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo mi przykro dobrze znam to uczucieJa właśnie odebrałam wynik niestety 1.2
Wcale Ci się nie dziwie, emocje i czekanie są męczące ja jestem tylko taka „mądra” w uspokajaniu innych, a sama jestem ekspertem w panikowania wiec w 100% Cię rozumiemDziś 1 dzień 7 tygodnia już się zaczął No ja to ja panikuje ale dziś się uspokoiłam po tej wizycie bo już bałam się najgorszego a teraz normalnie oaza spokoju , jak narazie Dziś jestem wykończona chyba zaraz zasnę na siedząco
Buuuu.... przykro mi bardzo, trzymaj sięJa właśnie odebrałam wynik niestety 1.2
Przykro mi wiem co czujesz.. Tulę mocnoJa właśnie odebrałam wynik niestety 1.2
Dziewczynki mnie można wykreślić z bety 18.03.. Niestety pierwsza inseminacja nie udana zaczęłam plamić.. Dzisiaj troszkę mam 'podcięte skrzydla' ale jutro się podniosę i walczymy dalej..
In vitro powiedział, że nie ma na co czekać i przedłużać robiąc inseminację.Powodzenia Daj znać co Ci powiedział
Trzymaj sięJa właśnie odebrałam wynik niestety 1.2
Dziękuję KochanaKażdy dzień robi różnice, więc nie martw się na zapas przypadkiem, czasami troszkę później może być widoczny zarodek i serduszko wszystko jest dobrze na pewno
Przykro mi bardzo , tulę mocnoJa właśnie odebrałam wynik niestety 1.2
Aha . A jak wrażenia ogólne co do doktora ?In vitro powiedział, że nie ma na co czekać i przedłużać robiąc inseminację.