Kropka3333
Fanka BB :)
Tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakKochane w ten piątek mam wolne będzie to 11 dni po inseminacji czy już mogłabym iść na betę ?? Potem jest weekend i już wolałabym widzieć ...
Kochana jak Ty się czujesz?
No właśnie dołączam się do pytaniaKochana jak Ty się czujesz?
Szczerze.... W ogóle nie myślę o tym że miałam inseminację. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale teraz naprawdę po raz pierwszy podchodzę do tego z totalnie wolną głową. Żyję dniem dzisiejszym, nie myśląc o tym co będzie. I w sumie dobrze mi z tym, nie zadręczam się myślami czy się udało czy nie. Już teraz wiem co kryje się za słowami żeby odpuścić Jestem gotowa na to co będzie, a co będzie to się okaże 5 marcaKochana jak Ty się czujesz?
Super oczyszczoną głowaSzczerze.... W ogóle nie myślę o tym że miałam inseminację. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale teraz naprawdę po raz pierwszy podchodzę do tego z totalnie wolną głową. Żyję dniem dzisiejszym, nie myśląc o tym co będzie. I w sumie dobrze mi z tym, nie zadręczam się myślami czy się udało czy nie. Już teraz wiem co kryje się za słowami żeby odpuścić Jestem gotowa na to co będzie, a co będzie to się okaże 5 marca
Ja po 2 iui miałam dokładnie to samo nie myślałam, nie analizowałam przez pierwsze 8-9 dni ale im bliżej terminu testowania głowa nie chciała odpuscic za bardzo. Oby u ciebie 5 marca wyskoczyły 2 kreseczki. To będzie dla mnie taki prezent na urodziny od ciebie bo ja świętuje 6 marcaSzczerze.... W ogóle nie myślę o tym że miałam inseminację. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale teraz naprawdę po raz pierwszy podchodzę do tego z totalnie wolną głową. Żyję dniem dzisiejszym, nie myśląc o tym co będzie. I w sumie dobrze mi z tym, nie zadręczam się myślami czy się udało czy nie. Już teraz wiem co kryje się za słowami żeby odpuścić Jestem gotowa na to co będzie, a co będzie to się okaże 5 marca
Nie rób jeszcze, to nie ma sensu bo za szybko. Wyjdzie Ci negatywny i będziesz przeżywała niepotrzebnie.Ja już 10 dni po IUI i kusi i kusi zrobić chociaż tego sikańca rozum mówi jedno, ale niecierpliwość momentami wygrywa ale postaram się wytrzymać chociaż do środy
Ja mam urodziny 31 marca także przedwczesny prezent jak najbardziej wskazanyJa po 2 iui miałam dokładnie to samo nie myślałam, nie analizowałam przez pierwsze 8-9 dni ale im bliżej terminu testowania głowa nie chciała odpuscic za bardzo. Oby u ciebie 5 marca wyskoczyły 2 kreseczki. To będzie dla mnie taki prezent na urodziny od ciebie bo ja świętuje 6 marca
Trzymam mocno kciuki cały czas