reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Powiam tak ja dzis od rana mam 😈👿👹👹 takie nastawienie. Czuje się oszukana 😤😤😤😤 zapłaciłam 15 tys dostane zwrot 1700 za transfer i jakby koniec tamtego leczenia. I co w tych 15 bylo ja pytam ?? 3 wizyty pock up i hodowla zarodkow. A gdzie reszta gdzie pozostała część! I co teraz mam płacić za resztę abym mogła mieć transfer! I wiedza doskonale ze co czlowiek nie zaplaci odpusci 😤😤😤😤😤😾 przeciez juz końcówka ! A jakbym nie miala skąd wziąć pieniążków to kur.... Co? Przeciez teraz same z 3 wizyty krew covid to z 1500 zl plus transfer 2300 a gdzie dalej wizyty po krew no aż mnie trafiło wczoraj.
o kurde, nawet bym na to nie wpadła, że to już koniec procedury, w pakiecie przecież są jeszcze 4 wizyty weryfikacyjne za które też zapłaciłaś więc czemu zwrot tylko 1700 zł. 😥😯

Hej dziewczyny tydzień temu w środę miałam 3iui wczoraj i dziś trochę pobolewa brzuch i jajniki dziś na papierze było rano troszkę krwi czy jest powód do niepokoju czy to może plamienie implantacyjne?
Ja w poniedziałek w zeszłym tyg miałam 2 iui i aktualnie czuje podbrzusze.
Trzymam mocno za ciebie kciuki 😀

reklama
Do góry