Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Dziękuje dam damTrzymam kciuki Daj znać, czy się udało !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje dam damTrzymam kciuki Daj znać, czy się udało !
o kurde, nawet bym na to nie wpadła, że to już koniec procedury, w pakiecie przecież są jeszcze 4 wizyty weryfikacyjne za które też zapłaciłaś więc czemu zwrot tylko 1700 zł.Powiam tak ja dzis od rana mam takie nastawienie. Czuje się oszukana zapłaciłam 15 tys dostane zwrot 1700 za transfer i jakby koniec tamtego leczenia. I co w tych 15 bylo ja pytam ?? 3 wizyty pock up i hodowla zarodkow. A gdzie reszta gdzie pozostała część! I co teraz mam płacić za resztę abym mogła mieć transfer! I wiedza doskonale ze co czlowiek nie zaplaci odpusci przeciez juz końcówka ! A jakbym nie miala skąd wziąć pieniążków to kur.... Co? Przeciez teraz same z 3 wizyty krew covid to z 1500 zl plus transfer 2300 a gdzie dalej wizyty po krew no aż mnie trafiło wczoraj.
10-14 Wg zaleceń doktorkaPo ilu dniach od inseminacji robiłyście test beta?
Dzięki i po takim czasie była jakaś pozostałość po Ovitrelle?10-14 Wg zaleceń doktorka
u mnie było tak samo, jajeczka na ostatnim etapie ładnie i szybko urosły i też miałam świeży transfer. 3mam kciukiDziewuszki ja jednak punkcja w piątek. Non stop zmiany. Ha. Po 5 dniach będą chcieli robić transfer. Ale kurczę radość
Ja w poniedziałek w zeszłym tyg miałam 2 iui i aktualnie czuje podbrzusze.Hej dziewczyny tydzień temu w środę miałam 3iui wczoraj i dziś trochę pobolewa brzuch i jajniki dziś na papierze było rano troszkę krwi czy jest powód do niepokoju czy to może plamienie implantacyjne?
17 dni po iuiPo ilu dniach od inseminacji robiłyście test beta?
Ale musisz byc cierpliwa osoba17 dni po iui
A przyjmowałaś progesteron? Jeśli tak to aż do 17 dnia czy przez 10 dni a potem przerwa?17 dni po iui
Nie Przy 1 inseminacji byłam chyba 14 dni, po 2 byłam 10 dni,a po 3 po 12 dniachDzięki i po takim czasie była jakaś pozostałość po Ovitrelle?