świetna informacja, gratulacje czyli, prawdą jest że jak głowa odpuści to ciało więcej możeDostałam wyniki 15,20
28 dc , jeżeli nic się nie przesunęło to 15 dni po owu .
reklama
Paulynka224
Zaangażowana w BB
Jeszcze jestem w szoku i się nie cieszę zobaczymy w poniedziałek jaki będzie przyrostświetna informacja, gratulacje czyli, prawdą jest że jak głowa odpuści to ciało więcej może
Ale powiem szczerze ze nie spodziewałam się wgl. Tym bardziej ze podobno wrogość śluzu mamy i mój nie za dobre wyniki oraz pani dr mowila ze sami nie damy rady raczej a tu taka akcja . Wgl się nie spodziewałam tego odpuściliśmy totalnie po 3 nieudanej iui i przygotowywaliśmy się na walkę w maju z in vitro
Szok
Paulynka224
Zaangażowana w BB
Trzyma kciuki kochanaDziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AID muszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
Kropka3333
Fanka BB :)
Na spokojnie, będzie dobrze. Trzymam kciuki!Dziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AID muszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
AnnMaDykes
Dziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AID muszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
Jesteśmy z Tobą! Powodzenia!
To prawda już niedługo i nie możemy się doczekaćO jak słodziutko super ! To jeszcze chwilka jeszcze momencik i Będziesz miała małe bobo przy sobie
Cieszę się ze się udało kochana i idzie wszytko tak jak sobie wymarzyłaś
No czyli jest teraz ma pięknie rosnąćDostałam wyniki 15,20
28 dc , jeżeli nic się nie przesunęło to 15 dni po owu .
eij
Mam stres bo miałam problem z kupnem zastrzyku, musiałam jechać do innego miasta i zastrzyk dziś o 16. 30 zabieg jutro przed 12 00, boję się że za późno byl podany, zawsze brałam 36h przed teraz raptem 19 h.... No i zastrzyk inny, zamiast Ovitrelle dostałam Pregnyl. Boże ale mam stres.... Wiem że powinnam głowę wyłączyć ale nie dam rady
reklama
Kciuki zaciskamy mocno mocnoDziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AID muszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
Podziel się: