Kropka3333
Fanka BB :)
O kurcze, to mnie trochę z cena przeraziłasNie, osobiste żołnierze mojego męża.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze, to mnie trochę z cena przeraziłasNie, osobiste żołnierze mojego męża.
Gameta GdyniaJaka klinika i miasto?
Ja wstępnie rozmawiając z lekarzem o cenie in vitro - 15 tys.O kurcze, to mnie trochę z cena przeraziłas
Nooo. Ogólnie to drogi biznesAle rozbieżność w cenach... 10 tysięcy różnicy to dużo
Dlatego ja ryzykuje i kontynuuje inseminację bo na dzień dzisiejszy na in vitro mnie nie stać liczę na cud że kolejna się udaAle wiecie rozumiem różnicę 2-3 tysięcy, ale 10
Kochana Ty chyba niedługo masz wyniki bety? Dobrze pamiętam?Dlatego ja ryzykuje i kontynuuje inseminację bo na dzień dzisiejszy na in vitro mnie nie stać liczę na cud że kolejna się uda
Aaa to dlatego! To ja liczę tylko punkcje i transferU mnie tyle wyszło bo ja liczyłam wszystko leki wizyty badania procedurę koszty dodatkowe i dojazdy i tyle mi w sumie wyszlo