reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie!!!! Juz ta 3 była znakiem zapytania ale mówię a co tam moze się uda i bez sensu 😭 juz byłabym po invitro i straciłam tylko kolejne Nie małe pieniążki 🥺🥺🥺
Tracę wiarę w tą inseminacje :(
U nas tylko pcos poza tym wszystko ok.. Zastanawiam się czy się w to pchać :/
Będzie u was kolejna inseminacja?

A co do pcos ja mam jajniki i wszystko w kolo oki nawet nie miałam leków przed ani po wszystko na naturalnych cyklach i zero zastrzykow a i tak klapa totalna i kolejne rozczarowanie a tym razem juz maxymalne 😭 ja wymiękam na ten moment.

Nie!!!! Juz ta 3 była znakiem zapytania ale mówię a co tam moze się uda i bez sensu 😭 juz byłabym po invitro i straciłam tylko kolejne Nie małe pieniążki 🥺🥺🥺
A mogę wiedzieć jaki u was koszt inseminacji?
U nas 1200 zł plus w moim wypadku ovitrelle 80 zł.
Mam udane in vitro za sobą koszt 12 tys zł z lekami.
Zastanawiam się czy spróbować inseminacji.. Jeden jedyny raz.

U nas koszt samego zabiegu "wstrzykniecia" 900zł. Ale kazda wizyta 200 a w tym cyklu miałam 4 bo to jeszcze nie teraz itd. Później badania krwi 2 razy po 140 i test na covid 300. Wiec 😭 a spróbować można dlaczego by nie 😉
A mogę wiedzieć jaki u was koszt inseminacji?
U nas 1200 zł plus w moim wypadku ovitrelle 80 zł.
Mam udane in vitro za sobą koszt 12 tys zł z lekami.
Zastanawiam się czy spróbować inseminacji..

reklama
Wiem tylko to strasznie boli. I ta mysl co takiego zrobiłam że się nie udaje 😭 mam nowa prace znow będę musiała kombinować z wolnym na kolejne wizyty badania tak aby nikt się nie zorientował. I tak w kółko od 1.5 roku 😭 wiem niektóre z was starają się dłużej, ale dla mnie dzis jest masakra. Do ostatniego momentu miałam cien nadzieji 😭🥺😭
Kochanie, nadzieja umiera ostatnia pamietaj.

Do góry