PałkaZapałka
Fanka BB :)
Niczym, miałam zabieg na naturalnym cykluMieliście mega szczęście, że udała się 1 inseminacja Czym byłaś stymulowana?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niczym, miałam zabieg na naturalnym cykluMieliście mega szczęście, że udała się 1 inseminacja Czym byłaś stymulowana?
Naprawdę super, to taki złoty strzałNiczym, miałam zabieg na naturalnym cyklu
SzczęściaraNiczym, miałam zabieg na naturalnym cyklu
Ja też robiłam USG + Pappa
Tak. Trisomie miałam minimalne prawdopodobienstwo, zarówno po jednym i drugim badaniu. 100% nikt ci nie da bez genetycznych typu nifty, ale jeśli to Ci wyjdzie dobrze to myślę, że nie ma co się stresowaćI wszystko w porządku?
Tak. Trisomie miałam minimalne prawdopodobienstwo, zarówno po jednym i drugim badaniu. 100% nikt ci nie da bez genetycznych typu nifty, ale jeśli to Ci wyjdzie dobrze to myślę, że nie ma co się stresować
W moim przypadku wskazaniem do inseminacji były mało ruchliwe plemniki i u mnie z badań wyszło, że mam niedoczynność tarczy i hiperprolaktynemie czynnościową (wysoką prolaktynę po obciążeniu).Która?
Mogę wiedzieć jakie macie problemy zdrowotne i ogólnie coś wiecej?
Na dniach muszę podjąć decyzję czy próbujemy inseminacji czy od razu in vitro..
Właśnie u większości dziewczyn wskazaniem do inseminacji jest kiepskie nasienie.. A u nas nasienie jest dobre. Ja mam pcos. No i byłam już w naturalnej ciąży.. Zastanawiam się czy w naszym wypadku inseminacja ma sens..W moim przypadku wskazaniem do inseminacji były mało ruchliwe plemniki i u mnie z badań wyszło, że ma niedoczynność tarczy i hiperprolaktynemie czynnościową (wysoką prolaktynę po obciążeniu).
1 IUI ponad rok temu się udała i nie byłam stymulowana, strata w 8 tygodniu
W tym roku kolejne 4 podejścia w tym 2 ostatnie na Aromku. Obecnie 14 tydzień
Gratulacje! [emoji173]A to moja kruszynka[emoji7]Zobacz załącznik 1218546
Gratulacje! [emoji173]