reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny ja znikam, może na jaki czas, może na zawsze. Nie wiem. Ciężko mi strasznie po tej 3 nieudanej AID. Przede mną bardzo trudny czas świąt, będę starała się jakoś ogarnąć. Narazie czuję się jakbym wyszła z ciała i stała obok... Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Niech Wasze dzieciątka zdrowo rosną, dbajcie i siebie, a dla staraczek życzę żeby w końcu Wam się udało 🤞 walczcie o swoje marzenia, znajdźcie w sobie siłę żeby wygrać tą walkę 💪 ja narazie odpuszczam, a może na zawsze, nie wiem, naprawdę nie wiem co robić. Dziękuję za każde słowo wsparcia, naprawdę bez Was byłoby o wiele gorzej 😉 trzymajcie się dziewczyny 😍

Dziewczyny ja znikam, może na jaki czas, może na zawsze. Nie wiem. Ciężko mi strasznie po tej 3 nieudanej AID. Przede mną bardzo trudny czas świąt, będę starała się jakoś ogarnąć. Narazie czuję się jakbym wyszła z ciała i stała obok... Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Niech Wasze dzieciątka zdrowo rosną, dbajcie i siebie, a dla staraczek życzę żeby w końcu Wam się udało 🤞 walczcie o swoje marzenia, znajdźcie w sobie siłę żeby wygrać tą walkę 💪 ja narazie odpuszczam, a może na zawsze, nie wiem, naprawdę nie wiem co robić. Dziękuję za każde słowo wsparcia, naprawdę bez Was byłoby o wiele gorzej 😉 trzymajcie się dziewczyny 😍
Kochana nie wyobrażam sobie tego miejsca bez Ciebie. Przytulam mocno. Tak siedzę...Myślę ... Każda z nas ma raz na jakiś czas dość. Pamiętam swoje STOP ! KONIEC ! NIE MAM SILY! Wytrzymałam bez forum parę chwil. Bylo mi lepiej...moze tak ...moze nie ...ciezko okreslic hmm. Teraz nic się u mnie nie dzieje, ale lubię poczytać co u Was.
Trzymam kciuki Kochana, musi być kiedyś lepiej ❤

Rozumiem chęć resetu, nawet popieram. Ja też na jakiś czas zniknęłam po 2 nieudanych AID ale nie znikaj na zawsze...to nie to samo bez Ciebie...bardzo trzymam kciuki żeby pokładało się tak żeby w końcu było dobrze...trzymaj się ciepło :*

reklama
Rozumiem dla ciebie również wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku oby owocnego,będziemy tęsknić 🥺

Do góry