Ewelina przytulam z całego serducha...Dziewczyny, wracam z toalety i na papierze smużka krwi czekam na @. Nie mam nawet słów, nie mam sił.
reklama
Kropka3333
Fanka BB :)
Dziewczyny, wracam z toalety i na papierze smużka krwi czekam na @. Nie mam nawet słów, nie mam sił.
Nie załamuj się... ściskam! Miejmy nadzieję, że nie przyjdzie @...
mikisia124
Zaangażowana w BB
mam taką nadzieje a kanaliki miałam drożne u mnie 100/ gotowościAle zawsze może Ci ciążę potem prowadzić
eij
Napewno przyjdzie....Bardzo mi przykro i smutno może jeszcze nie wszystko stracone.. Oby nie przylazla ta malpa. Nie poddawaj się
eij
DziękujęEwelina przytulam z całego serducha...
eij
Dziewczyny ja znikam, może na jaki czas, może na zawsze. Nie wiem. Ciężko mi strasznie po tej 3 nieudanej AID. Przede mną bardzo trudny czas świąt, będę starała się jakoś ogarnąć. Narazie czuję się jakbym wyszła z ciała i stała obok... Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Niech Wasze dzieciątka zdrowo rosną, dbajcie i siebie, a dla staraczek życzę żeby w końcu Wam się udało walczcie o swoje marzenia, znajdźcie w sobie siłę żeby wygrać tą walkę ja narazie odpuszczam, a może na zawsze, nie wiem, naprawdę nie wiem co robić. Dziękuję za każde słowo wsparcia, naprawdę bez Was byłoby o wiele gorzej trzymajcie się dziewczyny
Kochana nie wyobrażam sobie tego miejsca bez Ciebie. Przytulam mocno. Tak siedzę...Myślę ... Każda z nas ma raz na jakiś czas dość. Pamiętam swoje STOP ! KONIEC ! NIE MAM SILY! Wytrzymałam bez forum parę chwil. Bylo mi lepiej...moze tak ...moze nie ...ciezko okreslic hmm. Teraz nic się u mnie nie dzieje, ale lubię poczytać co u Was.Dziewczyny ja znikam, może na jaki czas, może na zawsze. Nie wiem. Ciężko mi strasznie po tej 3 nieudanej AID. Przede mną bardzo trudny czas świąt, będę starała się jakoś ogarnąć. Narazie czuję się jakbym wyszła z ciała i stała obok... Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Niech Wasze dzieciątka zdrowo rosną, dbajcie i siebie, a dla staraczek życzę żeby w końcu Wam się udało walczcie o swoje marzenia, znajdźcie w sobie siłę żeby wygrać tą walkę ja narazie odpuszczam, a może na zawsze, nie wiem, naprawdę nie wiem co robić. Dziękuję za każde słowo wsparcia, naprawdę bez Was byłoby o wiele gorzej trzymajcie się dziewczyny
Trzymam kciuki Kochana, musi być kiedyś lepiej ❤
Rozumiem chęć resetu, nawet popieram. Ja też na jakiś czas zniknęłam po 2 nieudanych AID ale nie znikaj na zawsze...to nie to samo bez Ciebie...bardzo trzymam kciuki żeby pokładało się tak żeby w końcu było dobrze...trzymaj się ciepło :*Dziewczyny ja znikam, może na jaki czas, może na zawsze. Nie wiem. Ciężko mi strasznie po tej 3 nieudanej AID. Przede mną bardzo trudny czas świąt, będę starała się jakoś ogarnąć. Narazie czuję się jakbym wyszła z ciała i stała obok... Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Niech Wasze dzieciątka zdrowo rosną, dbajcie i siebie, a dla staraczek życzę żeby w końcu Wam się udało walczcie o swoje marzenia, znajdźcie w sobie siłę żeby wygrać tą walkę ja narazie odpuszczam, a może na zawsze, nie wiem, naprawdę nie wiem co robić. Dziękuję za każde słowo wsparcia, naprawdę bez Was byłoby o wiele gorzej trzymajcie się dziewczyny
reklama
mikisia124
Zaangażowana w BB
Rozumiem dla ciebie również wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku oby owocnego,będziemy tęsknićDziewczyny ja znikam, może na jaki czas, może na zawsze. Nie wiem. Ciężko mi strasznie po tej 3 nieudanej AID. Przede mną bardzo trudny czas świąt, będę starała się jakoś ogarnąć. Narazie czuję się jakbym wyszła z ciała i stała obok... Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Niech Wasze dzieciątka zdrowo rosną, dbajcie i siebie, a dla staraczek życzę żeby w końcu Wam się udało walczcie o swoje marzenia, znajdźcie w sobie siłę żeby wygrać tą walkę ja narazie odpuszczam, a może na zawsze, nie wiem, naprawdę nie wiem co robić. Dziękuję za każde słowo wsparcia, naprawdę bez Was byłoby o wiele gorzej trzymajcie się dziewczyny
Podziel się: