reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny ja znikam, może na jaki czas, może na zawsze. Nie wiem. Ciężko mi strasznie po tej 3 nieudanej AID. Przede mną bardzo trudny czas świąt, będę starała się jakoś ogarnąć. Narazie czuję się jakbym wyszła z ciała i stała obok... Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Niech Wasze dzieciątka zdrowo rosną, dbajcie i siebie, a dla staraczek życzę żeby w końcu Wam się udało 🤞 walczcie o swoje marzenia, znajdźcie w sobie siłę żeby wygrać tą walkę 💪 ja narazie odpuszczam, a może na zawsze, nie wiem, naprawdę nie wiem co robić. Dziękuję za każde słowo wsparcia, naprawdę bez Was byłoby o wiele gorzej 😉 trzymajcie się dziewczyny 😍

Dziewczyny ja znikam, może na jaki czas, może na zawsze. Nie wiem. Ciężko mi strasznie po tej 3 nieudanej AID. Przede mną bardzo trudny czas świąt, będę starała się jakoś ogarnąć. Narazie czuję się jakbym wyszła z ciała i stała obok... Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Niech Wasze dzieciątka zdrowo rosną, dbajcie i siebie, a dla staraczek życzę żeby w końcu Wam się udało 🤞 walczcie o swoje marzenia, znajdźcie w sobie siłę żeby wygrać tą walkę 💪 ja narazie odpuszczam, a może na zawsze, nie wiem, naprawdę nie wiem co robić. Dziękuję za każde słowo wsparcia, naprawdę bez Was byłoby o wiele gorzej 😉 trzymajcie się dziewczyny 😍
Kochana nie wyobrażam sobie tego miejsca bez Ciebie. Przytulam mocno. Tak siedzę...Myślę ... Każda z nas ma raz na jakiś czas dość. Pamiętam swoje STOP ! KONIEC ! NIE MAM SILY! Wytrzymałam bez forum parę chwil. Bylo mi lepiej...moze tak ...moze nie ...ciezko okreslic hmm. Teraz nic się u mnie nie dzieje, ale lubię poczytać co u Was.
Trzymam kciuki Kochana, musi być kiedyś lepiej ❤

Rozumiem chęć resetu, nawet popieram. Ja też na jakiś czas zniknęłam po 2 nieudanych AID ale nie znikaj na zawsze...to nie to samo bez Ciebie...bardzo trzymam kciuki żeby pokładało się tak żeby w końcu było dobrze...trzymaj się ciepło :*

reklama
Rozumiem dla ciebie również wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku oby owocnego,będziemy tęsknić 🥺

Do góry