czekajac_na
Zaciekawiona BB
Mąż akurat w dzień mojej miesiączki wychodzi z kwarantanny więc w razie potrzeby pójdzie do apteki po zapas testów no chyba że @ przyjdzie....
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż akurat w dzień mojej miesiączki wychodzi z kwarantanny więc w razie potrzeby pójdzie do apteki po zapas testów no chyba że @ przyjdzie....
Rób rób jak tak czujesz ja wierzę jednak w pozytywny wynik Trzymam kciuki. Ja we wt beta ale chyba też siknę w ponWiem ale tak się nastawiłam na ten poniedziałek na betę że muszę jakikolwiek zrobić test licząc że wyjdzie chociaż cień cienia zdaję sobie sprawę że prawie na pewno wyjdzie negatywny dlatego nie będę się załamywała
GratulacjeMam już wynik bety: 42,6 mlU/ml czyli w 48h wzrosło o 200%.
Cześć dziewczyny, wpadłam się pożegnać, ale przede wszystkim podziękować za gościnność i mega wsparcie jakie od Was dostałam :-) Jesteście nieocenione! Każdej z Was życzę spełnienia upragnionego marzenia i jak najszybszego niańczenia dzidziutka albo dwóch :-)
Ja przenoszę się oficjalnie do wątku z invitro. Mój mężczyzna zgodził się na procedurę z miłości do mnie, trochę to trwało, ale się udało. Jutro moja pierwsza wizyta przed nowym cyklem. Trochę to pewnie potrwa bo partner uparł się na przebadanie zarodków ale najważniejsze, że dał mi zielone światło na działanie. Niesamowita ulga, znowu mam szansę zostać Mamą :-)
Z całego serca Ci gratuluję super że wszystko układa się po Twojej myśli, życzę żeby w końcu Twoje marzenie się spełniło i zaglądaj tu czasami informując nas o postępach trzymam kciukiCześć dziewczyny, wpadłam się pożegnać, ale przede wszystkim podziękować za gościnność i mega wsparcie jakie od Was dostałam :-) Jesteście nieocenione! Każdej z Was życzę spełnienia upragnionego marzenia i jak najszybszego niańczenia dzidziutka albo dwóch :-)
Ja przenoszę się oficjalnie do wątku z invitro. Mój mężczyzna zgodził się na procedurę z miłości do mnie, trochę to trwało, ale się udało. Jutro moja pierwsza wizyta przed nowym cyklem. Trochę to pewnie potrwa bo partner uparł się na przebadanie zarodków ale najważniejsze, że dał mi zielone światło na działanie. Niesamowita ulga, znowu mam szansę zostać Mamą :-)
Mam już wynik bety: 42,6 mlU/ml czyli w 48h wzrosło o 200%.
Cześć dziewczyny, wpadłam się pożegnać, ale przede wszystkim podziękować za gościnność i mega wsparcie jakie od Was dostałam :-) Jesteście nieocenione! Każdej z Was życzę spełnienia upragnionego marzenia i jak najszybszego niańczenia dzidziutka albo dwóch :-)