reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Chociaż przede mną jeszcze test na covid, mam nadzieję że wyjdzie negatywny bo inaczej cały cykl na marne, łącznie z kosztami za badania i wizyty 😔
Tak, z tym covidem to dodatkowy czynnik stresowy, jakby stresu było mało. Ja na szczęście nie musze robić testów, ale wiadomo, ze gdybym się zle zaczęła czuć, czy gdyby się pojawiły jakieś objawy typowe, to musiałabym wszystko odwołać ... badzmy dobrej mysli! 🙂💪

reklama
A jakby teraz się udało to dzidzia urodziłaby się na nasza 6 rocznicę ślubu 😍
Powaznie? U nas tez za rok 6 rocznica ślubu, (tyle, ze nie sierpień, a czerwiec), ale w sierpniu mam urodziny, wiec tez sukces wskazany!... 🤭 😁 Sama popatrz - 6ta rocznica ślubu, Mikołaj tez 6go... kto wie, kto wie...

Powaznie? U nas tez za rok 6 rocznica ślubu, (tyle, ze nie sierpień, a czerwiec), ale w sierpniu mam urodziny, wiec tez sukces wskazany!... 🤭 😁 Sama popatrz - 6ta rocznica ślubu, Mikołaj tez 6go... kto wie, kto wie...
😃😍 My mamy 22 sierpnia rocznicę. Kurde, musi nam się udać, nie ma innej opcji 💪💪💪

A powiem Ci jeszcze jedną ciekawostkę, jak miałam robiona pierwsza inseminacje to zadałam sobie pytanie w myślach czy wszystko będzie dobrze, i w tym momencie w radiu puścili piosenkę z naszego pierwszego ślubnego tańca 🤗

Wszystkie takie znaki coś oznaczają w naszym życiu.[emoji3590]
A powiem Ci jeszcze jedną ciekawostkę, jak miałam robiona pierwsza inseminacje to zadałam sobie pytanie w myślach czy wszystko będzie dobrze, i w tym momencie w radiu puścili piosenkę z naszego pierwszego ślubnego tańca [emoji847]

reklama
Do góry