Hankaa
Fanka BB :)
Pięknie trzymam kciuki za betęJestem już po pobraniu krwi na betę wyniki o 18 a to mój poranny test[emoji4]Zobacz załącznik 1197708Zobacz załącznik 1197709
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie trzymam kciuki za betęJestem już po pobraniu krwi na betę wyniki o 18 a to mój poranny test[emoji4]Zobacz załącznik 1197708Zobacz załącznik 1197709
Znam ten stres i emocje, ale będzie pięknie [emoji7] kurcze, że też te wyniki muszą być tak późno ...
Pięknie [emoji7][emoji7] trzymam kciuki za betę [emoji110][emoji110][emoji3590]
Szacuje ze Beta będzie około 70 piękna krecha. Teraz wyluzuj bo jest ekstra )) nie stresuj fasolki
Staram się nie stresować tylko mnie ten ból podbrzusza stresuje.
To normalne wszystki się rozciąga
Tak ważne bys nie krwawiła lekarz mi mówił ze to normalne tez się mega stresowałam ;( Jak będziesz szła na 2 betę warto zrobić; mocz, TSH, glukozę, morfologię, pewnie jesteś obstawiona progesteronem ?Tak wcześnie i tak szybko? A ciebie też boli?
Tak ważne bys nie krwawiła lekarz mi mówił ze to normalne tez się mega stresowałam ;( Jak będziesz szła na 2 betę warto zrobić; mocz, TSH, glukozę, morfologię, pewnie jesteś obstawiona progesteronem ?
Sztuczny progesteron nie wyjdzie w krwi. To co dostaniesz na wyniki to twój fizjologiczny poziom progesteronu. Jak będzie niski to się nie stresuj bo jesteś obstawiona lekami.Tak progesteron mam 600mg na dobę dziś też zbadałam poziom.