reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wiem, wiem 😘 dzięki dziewczyny za wsparcie bo jakaś taka załamana jestem... Aż się popłakałam jak mąż wyszedł z domu. Nie chcę żeby czuł że to jego wina albo coś... Bo absolutnie tak nie jest. Poprostu czuje bezsilność 😭

Nie. Przed inseminacja podpisywałam różne zgody razem z mężem. Może tam jest wypisane. Muszę sprawdzić
No to nie wiem 😉 bo u nas też były zgody przed zabiegiem a jak już formalnosci zaliczone to pani zaprosiła męża na oddanie nasienia i jak już było dotowe to przy samym zabiegu podpisałam że dane się zgadzają i tam jes wszystko wypisane łącznie z tymi ruchami A i B...

Wiem, wiem 😘 dzięki dziewczyny za wsparcie bo jakaś taka załamana jestem... Aż się popłakałam jak mąż wyszedł z domu. Nie chcę żeby czuł że to jego wina albo coś... Bo absolutnie tak nie jest. Poprostu czuje bezsilność 😭
To emocje, nie martw się będzie wszystko dobrze i trzymam kciuki za żołnierzy :) uda się uda !!! ✊

No to nie wiem 😉 bo u nas też były zgody przed zabiegiem a jak już formalnosci zaliczone to pani zaprosiła męża na oddanie nasienia i jak już było dotowe to przy samym zabiegu podpisałam że dane się zgadzają i tam jes wszystko wypisane łącznie z tymi ruchami A i B...
My mieliśmy nasieniem dawcy a nie męża. Może dlatego nic nie dostałam po zabiegu.

reklama
Dziewczyny, a co powiecie na brak wyraźnych objawów zwiastujących sukces?🤔 Wiem, ze każdy organizm jest inny, ale zazwyczaj cos tam jednak sie dzieje. Czy sie mylę? 🤭 Rzadko sie słyszy o kobietach, które kompletnie nie odczuwały jakichkolwiek objawów w pierwszych tygodniach. No chyba, ze ja nie słyszałam, albo próbuje sie juz wstępnie oswajać z tym, ze nic z tego nie wyjdzie. Poza tym, ze ziewam cały czas i cześciej chodzę do toalety, to nie widzę, żadnej różnicy... 😬Senność zwalam na jesienna aurę i zmianę pogody, a częste sikanie ciezko powiązać ze wczesna ciąża na tym etapie... 😕🤷‍♀️

Do góry