reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To teraz transfer za 3 lub 5 dni[emoji16] jesteś już bardzo bliziutko[emoji7] ja dziś mam 5dc pewnie kolo13-15dc będę miała owu i ok 18-20dc będę miała transfer. A ty już wtedy będziesz wiedziała czy się udało czego z całego [emoji3590] ci życzę[emoji256][emoji110]
Czuje się nawet dobrze z tym że wiadomo że trochę brzuch boli ale to na pewno normalne z tego co dziewczyny pisały. Martwiłam się i dalej się martwię ile się zaplodni czy wogole coś. Potem transwer i po transwerze dale stres... I tak już mamy [emoji3059]

Czuje się nawet dobrze z tym że wiadomo że trochę brzuch boli ale to na pewno normalne z tego co dziewczyny pisały. Martwiłam się i dalej się martwię ile się zaplodni czy wogole coś. Potem transwer i po transwerze dale stres... I tak już mamy 🥰
No niestety my już musimy nauczyć się żyć z tym stresem

To teraz transfer za 3 lub 5 dni[emoji16] jesteś już bardzo bliziutko[emoji7] ja dziś mam 5dc pewnie kolo13-15dc będę miała owu i ok 18-20dc będę miała transfer. A ty już wtedy będziesz wiedziała czy się udało czego z całego [emoji3590] ci życzę[emoji256][emoji110]
Masz racje🙂choć mam nadzieję że te zarodki będą takimi wojownikami że uda się zrobić transwer w 5 dobie🙂czyli we wtorek. Ale xo już bedzie🥰

Dziewczyny powiedzcie mi, bo mówicie o transferze zarodków czy chodzi wam o in vitro czy to jest jeszcze coś innego? Póki lekarz mówi u mnie o inseminacji to czytam tylko o tym żeby się nie stresować a inne metody zostawiam na ewentualny późniejszy czas..

Dziewczyny powiedzcie mi, bo mówicie o transferze zarodków czy chodzi wam o in vitro czy to jest jeszcze coś innego? Póki lekarz mówi u mnie o inseminacji to czytam tylko o tym żeby się nie stresować a inne metody zostawiam na ewentualny późniejszy czas..
Spokojnie my z dziewczynami przeszły już i stymulację do naturalnych i inseminacje.. I teraz invitro ale Tobie życzę byś tak daleko nie musiał a zachodzić jak my🥰

reklama
Spokojnie my z dziewczynami przeszły już i stymulację do naturalnych i inseminacje.. I teraz invitro ale Tobie życzę byś tak daleko nie musiał a zachodzić jak my🥰
Ja jestem po 1 inseminacji udanej ale za szybko zakończyła się ciąża bo w 9 tygodniu... Więc mam nadzieje ze przez inseminacji uda nam się i będziemy. Mieli nasza kruszyne, chociaż jedna 🥰 a za was dziewczyny oczywiście trzymam kciuki. A powiedzcie mi ile u was kosztuje in vitro? Bo w mojej klinice w której się leczymy to widziałam w cenniku 8tys... I to naprawdę sporo tak mi się wydaje ... 🥺

Do góry