Przykro mi bardzo, następny raz będzie szczęśliwyNo przykro a miało być tak pięknie! Pęcherzyki super. Nasienie tez. czas idealny i co i D****.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi bardzo, następny raz będzie szczęśliwyNo przykro a miało być tak pięknie! Pęcherzyki super. Nasienie tez. czas idealny i co i D****.
Dziewczyny niestety 11dpo IUI i beta negatywna. Chyba już nie ma co robić nadzieji..
I jak tu być mądrym? Nie rozumiem co mogło nie zagrać![]()
Dziękuję. O dziwo jakoś mocno nie płacze. Już trochę łez wylałam przez to że nie udaje sie. Dzięki dziewczyny NAPRAWDĘ. Bez Was bylo by gorzej to przerwacBardzo, ale to bardzo mi przykro. Popłacz trochę i próbuj znowu. Musi po prostu MUSI się wreszcie udać. Trzymam kciuki za to aby kolejna beta, za miesiąc, była już nadmuchana w kosmos !
Dziewczyny niestety 11dpo IUI i beta negatywna. Chyba już nie ma co robić nadzieji..
U mnie to samo. Nie ma ciąży. Ale już tyle razy przeżyłam ten zawód ze chyba staje się częścią mojego życia.
U mnie to samo. Nie ma ciąży. Ale już tyle razy przeżyłam ten zawód ze chyba staje się częścią mojego życia.