reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Można dopisać testowanie po 3 iui 7 września. To mój 3 raz. tym razem biorę od 2 tyg po raz pierwszy Glucophage 1000 i duphasatan po iui 2 x dziennie. Czy ktoś miał tak i się udało? Dodam że wszystko ok, nasienie b. Dobre, edno super, i 1 pęcherzyk. Iui zrobiona w idealnym czasie + poprawiałam Jeszce z mężem... Liczę że do 3 razy sztuka. 3majcie kciuki. Aa czy ktoś ma jakiś sposób bo boli mnie brzuch po tym Glucophage
Ja przez pierwszy miesiąc brania glucophage miałam cały czas mdłości, pojedyncze biegunki ale potem się unormowalo. Biorę już rok. Dobry probiotyk można brać.

reklama
Ja przez pierwszy miesiąc brania glucophage miałam cały czas mdłości, pojedyncze biegunki ale potem się unormowalo. Biorę już rok. Dobry probiotyk można brać.
U mnie podobnie. Dopiero po miesiacu przeszly mi mdlosci.
Czy pomoze to sie u mnie okaze. Biore 1, 5 miesiaca. W piatek krew na insuline i glokoze a do niedzieli testowanie.
Mialam 3 iui z nieleczona insulina.
1 iui na gluckopage.
Pozytywny skutek narazie jaki zdazylam zauwazyc - schudlam

reklama
Do góry