Motylkowo
Fanka BB :)
Zdjęcie proszęNie wytrzymałam i przed chwilką zrobiłam domowy test z krwi babycheck i pojawila sìe naprawdę blada kreska ale od razu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdjęcie proszęNie wytrzymałam i przed chwilką zrobiłam domowy test z krwi babycheck i pojawila sìe naprawdę blada kreska ale od razu...
Nie znam domowego testu z krwi. Ale trzymam kciuki! Super. Wyslij nam zdjecieNie wytrzymałam i przed chwilką zrobiłam domowy test z krwi babycheck i pojawila sìe naprawdę blada kreska ale od razu...
Test sikany.Ale tego 14 dnai robiłaś test czy betę ze wyszło negatywne ?
Czekam a wizytę 17.40 pobrali krew na hormony póki co.
Masakraale najważniejsze że już wystartowała. Jaka dawka menopuru?Ja po wizycie. Od dzisiaj menopur. W aptece hity...3 razy lekarz musiał poprawiać receptę. Głowa mi pęka... od 9 rana dopiero o 19 w domu... punkcja prawdopodobnie czwartek-piatek za tydzien.
Masakra[emoji2356]ale najważniejsze że już wystartowała. Jaka dawka menopuru?
Ja mam punkcję w czwartek na 8[emoji7]
Ja mam punkcję w czwartek na 8[emoji7]
Aha rozumiem150 jednostek przez dwa dni, potem dwa dni 75 j i potem znowu 150. Ja mam bardzo wysokie AMH i boją się hiperstymulacji