reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
13 dzień po iui, 2 dni przed beta - tak mnie boli podbrzusze jak na okres ze już nie wiem czy jest sens się łudzić. Jak to jest z duphostonem? Mogę dostać okres w czasie brania czy po odstawieniu?

reklama
13 dzień po iui, 2 dni przed beta - tak mnie boli podbrzusze jak na okres ze już nie wiem czy jest sens się łudzić. Jak to jest z duphostonem? Mogę dostać okres w czasie brania czy po odstawieniu?
Słyszałam że to normalne ze boli jak na okres. A okresu nie dostaniesz jak bierzesz duphaston dopiero pare dni po odstawieniu.. dziś mój 11 dzień po iui i tylko jakieś kucia w macicy no i ból krocza;(

Hej Dziewczyny:)

Byłam wczoraj rano na monitoringu do 2 IUI, a tam pęcherzyk już pękł! Partner szybko dojechał i zrobiliśmy IUI, ale myślicie że to nie było za późno? W piątek pęcherzyk miał raptem 15mm.

Hej Dziewczyny:)

Byłam wczoraj rano na monitoringu do 2 IUI, a tam pęcherzyk już pękł! Partner szybko dojechał i zrobiliśmy IUI, ale myślicie że to nie było za późno? W piątek pęcherzyk miał raptem 15mm.
Ja miałam podobnie, w ostarniej dobie przed iui strasznie podrosły, zupełnie nieproporcjonalnie do przyrostu przez cały tydzień. W pt jeden miał 22mm a następnego dnia czyli w dzień iui juz 26mm albo nawet 28mm (nie pamiętam dokladnie). Dobrze, ze udalo sie tak "na szybko" ogarnąć iui. Nigdy nic nie wiadomo, zawsze jest szansa. Trzymam kciuki.

reklama
Ja miałam podobnie, w ostarniej dobie przed iui strasznie podrosły, zupełnie nieproporcjonalnie do przyrostu przez cały tydzień. W pt jeden miał 22mm a następnego dnia czyli w dzień iui juz 26mm albo nawet 28mm (nie pamiętam dokladnie). Dobrze, ze udalo sie tak "na szybko" ogarnąć iui. Nigdy nic nie wiadomo, zawsze jest szansa. Trzymam kciuki.
No właśnie, ja już wczoraj rano jak wstałam czułam duży ból na tym jajniku, gdzie był pęcherzyk i ledwo mogłam się wyprostować więc myślę, że wtedy właśnie pękał albo właśnie pękł więc mam nadzieję, że jak się ma udać to uda:) Początkowo miałam planowaną IUI na dzisiaj/jutro.

Do góry