reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Przyszła beta- 5.1...to trochę mało chyba (w opisie jest napisane, że powyżej 5 jest ciąża), dzisisj jest 29dc a iui była w 12dc. Dziewczyny, ile wy miałyście na pierwszym badaniu bety? Lekko ponad normę to może być po prostu biochemiczna?
Wydaje mi się ze wcześniej miałas wyższa i wychodziły testy ale teraz ma już tendencje spadkowa i niestety ciaza biochemiczna. Ale dla spokoju sprawdź za 2 dni

reklama
Mysle tak samo ;/ ciąża biochemiczna. Na tym etapie powinno być ponad 50 ;/. Mysle ze było więcej ale spadło. Musisz poinformować o tym lekarza ..

Przyszła beta- 5.1...to trochę mało chyba (w opisie jest napisane, że powyżej 5 jest ciąża), dzisisj jest 29dc a iui była w 12dc. Dziewczyny, ile wy miałyście na pierwszym badaniu bety? Lekko ponad normę to może być po prostu biochemiczna?
Nie chce Cię straszyć ale w moim przypadku w 14 dniu po iui miałam 5.3 i była biochemiczna. Ale może po prostu późna implantacja sprawdź w czwartek aja będę trzymać kciuki by się jednak okazało że jest piekny przyrost😘

Dzieki kochane za szybkie odpowiedzi! Na szczęście jutro rano idę do lekarza to może coś się wyjasni. I jak tu nie zwariować...eh

A jeszcze dopytam- kiedy przychodzi @ po biochemicznej? Duze opoznienie mialyscie? Ja na razie 2 dzien. Mozna w następnym cyklu podchodzic do kolejnej iui od razu? Z jednej strony to i tak sukces, że cos tam się ruszyło w koncu (bo juz rozwazalam czy nie robic in vitro od razu) a z drugiej jednak trochę smutno, ze się nie udało.

A jeszcze dopytam- kiedy przychodzi @ po biochemicznej? Duze opoznienie mialyscie? Ja na razie 2 dzien. Mozna w następnym cyklu podchodzic do kolejnej iui od razu? Z jednej strony to i tak sukces, że cos tam się ruszyło w koncu (bo juz rozwazalam czy nie robic in vitro od razu) a z drugiej jednak trochę smutno, ze się nie udało.
Ja miałam iui 3 razy miesiąc po miesiącu. Pierwsza była biochemiczna. Też mi dała. Nadzieję że coś się a kocu zadziało. @ przyszła. U mnie w terminie ale ja mam cykle 32 dniowe

Też będę testować 29dc i iui też mialam 12dc. Też mam źle przeczucia ze się nie udało. Trzymaj się mimo wszystko.

U mnie przyszła tydzień po tescie - czyli 8 dni po terminie. Tylko u mnie byla wyższa Beta i wolno spadała, u Ciebie już jest niska wiec nie powinno się mocno przeciągnąć

reklama
Ja miałam 37 ale byłam w 31dc. A równo 14 dni po iui z sikancow mi wyszedł brak ciąży.
Powtórz betę za 2 dni, zobaczysz, że urosnie

Do góry