reklama
A gdzie miałaś robioną inseminację?Hej, mi się nie udało. Zastanawiam się czy podejść do inseminacja jeszcze raz czy już iść w in vitro. Wszystkie wyniki z mężem mamy super. Jedyne co wyszło źle to test Pct czyli tzw. Wrogość śluzu... Te dwie inseminacja miała na cyklu naturalnym, czy spróbować jeszcze jedna z CLo? W poprzednim cyklu urosly mi 2 ładne pęcherzyki i już tak się cieszyłam z mężem ale dziś @ =/ pozdrawiam wszystkie starające się, Angi
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Mi się strasznie dłużył miesiąc w którym robiłam badania później trochę mniej ten z anty a sam cykl do punkcji to jak z bicza strzelił bo wizyty miałam co drugi dzien. Teraz będzie mi się pewnie ciągnęło do transferu ale przynajmniej odpocznę psychicznie.
Dziewczyny z ivf...czy Wam też ten czas tak się dłuży...wlecze w nieskończoność do zabiegu? Masakra jakaś - non stop jem żeby szybciej czas leciał u mnie jeszcze 3 tyg...
Adziunia
No tak sobie właśnie o Tobie pomyślałam, że pewnie nie bedziesz mogła się doczekać teraz transferu...bo tak niewiele dzieli Cię od spełnienia marzeń ale też uważam, że lepiej zrobić ten odpoczynek. No nic... muszę się czymś zająć, aby czas płynął szybciej
Mi się strasznie dłużył miesiąc w którym robiłam badania później trochę mniej ten z anty a sam cykl do punkcji to jak z bicza strzelił bo wizyty miałam co drugi dzien. Teraz będzie mi się pewnie ciągnęło do transferu ale przynajmniej odpocznę psychicznie.
Ani nie mow ja ino wyglądam. Pierwszy raz od 4.5 roku żeby okres przeszedł jak. Najszybciej a tu jak raz jest potrzebny to go nie ma.Dziewczyny z ivf...czy Wam też ten czas tak się dłuży...wlecze w nieskończoność do zabiegu? Masakra jakaś - non stop jem żeby szybciej czas leciał u mnie jeszcze 3 tyg...
Adziunia
No po transferze to dopiero musi byc czad...racja
Mi szybko czas leciał od okresu do owulacjii a potem masakra do testu
reklama
Adziunia
Hehe no tak myślałem, że nie jestem jedyną, która cierpi na wlekący sie czas i niecierpliwość. Pozdrawiam od razu mi lepiej w kupie siła![emoji3059][emoji3059][emoji123][emoji123][emoji123]
Ani nie mow ja ino wyglądam. Pierwszy raz od 4.5 roku żeby okres przeszedł jak. Najszybciej a tu jak raz jest potrzebny to go nie ma. [emoji2356][emoji2356]
Podziel się: