reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Czujesz jajniki czyli jajeczka rosną[emoji110][emoji110][emoji123] ja miałam jakieś tępe igły w menopurze[emoji848]
U mnie 7 dc zaczynam czuć jajniki troszke pozatym zadnycj innych dolegliwości.
Dziś wzięłam orgalutran i tak jak mówił kolor nadzieji wystepuje lekki odczyn alergiczny.
Ale co u mnie igla tępa w tym jak....
Milego dnia dziewczynki.

Hej dziewczyny. Jutro mąż ma badanie nasienia w invimedzie. A ja się przy okazji zapisałam na badanie na toxo, różyczkę i cytomegalie. I wyobraźcie sobie, że to w sumie kosztuje tam w labo 310 zł. Cholera.... Czy to nie przesada? Czy to normalne ceny?

Hej dziewczyny. Jutro mąż ma badanie nasienia w invimedzie. A ja się przy okazji zapisałam na badanie na toxo, różyczkę i cytomegalie. I wyobraźcie sobie, że to w sumie kosztuje tam w labo 310 zł. Cholera.... Czy to nie przesada? Czy to normalne ceny?
Niestety takie są ceny. Ja za same badania hormonalne z krwi płaciłam 400 zł. 🙄 A badanie drożności z wizytą i konsultacja 900 zł. Nie wspomne o wizytach w międzyczasie i lekach ( narazie miesięcznie ok 200 zl), a gdzie tu dalej... Już powoli przestaje liczyć. Niestety naszej państwo nie kwapi się żeby choć w części refundować nam chociaż same badania 😔 musisz niestety liczyć się z kosztami....

Niestety takie są ceny. Ja za same badania hormonalne z krwi płaciłam 400 zł. 🙄 A badanie drożności z wizytą i konsultacja 900 zł. Nie wspomne o wizytach w międzyczasie i lekach ( narazie miesięcznie ok 200 zl), a gdzie tu dalej... Już powoli przestaje liczyć. Niestety naszej państwo nie kwapi się żeby choć w części refundować nam chociaż same badania 😔 musisz niestety liczyć się z kosztami....
Ja się liczę z kosztami. I robię wszystko prywatnie. Już jestem przyzwyczajona do wydawania tysiaka miesięcznie. Tylko mi chodzi o to, że np. Toxo zbadam w invimedzie za 100 zł a w labo u mnie w mieście też prywatnie ale za 70. I tak z badania na badanie i wychodzi taniej o 150 zł. To za 150 zł mam np. Na cześć wizyty w klinice.

reklama
Ja się liczę z kosztami. I robię wszystko prywatnie. Już jestem przyzwyczajona do wydawania tysiaka miesięcznie. Tylko mi chodzi o to, że np. Toxo zbadam w invimedzie za 100 zł a w labo u mnie w mieście też prywatnie ale za 70. I tak z badania na badanie i wychodzi taniej o 150 zł. To za 150 zł mam np. Na cześć wizyty w klinice.
Każde prywatne laboratorium może narzucać sobie ceny za badania jakie chcą niestety dlatego jest różnica w cenach. Ja robiłam odpłatnie w szpitalu. Jakbym robiła te same badania w laboratoriach prywatnym zapłaciłabym 250 zl więcej.

Do góry