reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wczoraj zrobione wszystkiego badania w Bocianie w Białymstoku i podpisanie zgody na inseminacje. Dziewczyny od jutra zaczynam brać Clo. Ale przez 4 dni?? Zastanawiam się dlaczego nie przez 5?? No i 14 lub 16 Inseminacja. Stresuje się trochę;)
Ale super 👍😀 stres jest naturalny, wszystko będzie dobrze. Najważniejsze że wszystko już rusza 🙂 trzymam kciuki 🤞

reklama
Mój test po 2 IUI niestety negatywny.. Jakos tak mi się wydawało, że nic z tego nie będzie, ale rozczarowanie i tak jest [emoji20]

Nie ma sensu raczej robić bety jak na teście nawet cienia nie widzę. Zobaczymy kiedy przyjdzie okres. Ostatnio mi jakiś cień wyszedł dopiero 16 dni po IUI ale tydzień później przyszedł okres.. W każdym razie szykuje się na kolejny cykl, a jeśli 3 IUI się nie uda to pewnie trzeba pomyśleć o in vitro, nie wiem czy jest sens robić więcej IUI
Ehhhh... Przykro mi. Ale na betę i tak idziesz tak? Bo z tymi testami to różnie bywa

Ściskam cię mocno[emoji3590] przykro mi że 2 iui się nie powiodła[emoji17] każda z nas tu wie jaki to ból i rozczarowanie ale nie poddawaj się i walcz dalej[emoji110][emoji123][emoji256]
Mój test po 2 IUI niestety negatywny.. Jakos tak mi się wydawało, że nic z tego nie będzie, ale rozczarowanie i tak jest [emoji20]

reklama
Do góry