reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jeśli to nie tajemnica to z nasieniem ok ? A wiek ? U mnie 29 na liczniku, maz 10 więcej. U nas nasienie bylo kiepskie ... 2 procent morfologia. Po diecie i Wit poprawa i wszystko w normie
Tak. Z mezem wszystko ok. Bez zastrzezen. Ja mam juz 31 a maz 34. Od srody Lametta. Kolejna nadzieja. Po tych wszystkich stymulacjach czesto mam mdlosci. Po menopur w poprzednim cyklu pare dni wymiotowalam 😒
Trzymam za Was kciuki. Ciezka walka, tak jak u nas

reklama
Tak. Z mezem wszystko ok. Bez zastrzezen. Ja mam juz 31 a maz 34. Od srody Lametta. Kolejna nadzieja. Po tych wszystkich stymulacjach czesto mam mdlosci. Po menopur w poprzednim cyklu pare dni wymiotowalam 😒
Trzymam za Was kciuki. Ciezka walka, tak jak u nas
To młodzi ludzie jesteście :-)
Mnie też mdlilo i to bardzo po wszystkich hormonach. Przy cyklach sztucznych pms mega, placzki o byle co. Po duphaston mam oponę jak wal przeciwpowodziowy. Ale czego by człowiek nie zrobił żeby tylko pomogło ;-)

To młodzi ludzie jesteście :-)
Mnie też mdlilo i to bardzo po wszystkich hormonach. Przy cyklach sztucznych pms mega, placzki o byle co. Po duphaston mam oponę jak wal przeciwpowodziowy. Ale czego by człowiek nie zrobił żeby tylko pomogło ;-)
Ja bedac dzis w klinice to same szczuplutkkie laski, ja tylko taka napompowana.
Haha

Hehe. No mnie ratuje wzrost bo inaczej to bym się kulała 😆 dzięki temu że jestem wysoka to mam BMI w normie chociaż bliżej górnej granicy 😜
Ja już staram sie pieczywa nie jesc, teraz duzo warzyw jem pieczone zamiast smażone. No może ze 3 kg zeszło.
Ale wystarczy ze pomyślę o kebsie to 5 kg wiecej haha

Ja już staram sie pieczywa nie jesc, teraz duzo warzyw jem pieczone zamiast smażone. No może ze 3 kg zeszło.
Ale wystarczy ze pomyślę o kebsie to 5 kg wiecej haha
Hehehe. Ja też się staram ograniczyć niezdrowe jedzenie ale wiesz jak to jest czasami 😉🙄 ćwiczę co drugi dzień i jakoś się trzymam żeby nie przytyć 😆 bo już nie myślę o tym żeby schudnąć haha

reklama
Do góry