Czyli wszystko ruszyło do przoduJa tez juz po,
dostalam rekovelle do 7 dc 9.33 jednosyki
i 7 orax 8 dc orgalutran.
8.08 podgląd jajec.
Aaaa i juz jestem po swoim pierwszym zastrzyku; D
reklama
Piękna ilośćŁącznie 16 mam 11 na prawym 5 na lewym
Alkalalka82
Fanka BB :)
Czyli wszystko ruszyło do przodu
Ruszylo ruszyło
PałkaZapałka
PałkaZapałka
Dziewczyny ja jutro jadę na USG...stresuje się strasznie tym, co to będzie. Mam tyle myśli w głowie, tak bym chciała żeby mi się udało bo póki co dookoła poronienia we wczesnych ciążach.
Mówiłaś, mówiłaś Czuje się dobrze, ale pracuje w handlu i po prostu się boje. Poza tym niestety od jakiegoś czasu się pieprzy w pracy, więc nie chce się denerwować kto wie, może to przesądziło o dwóch nieudanych IUI. Teraz mieliśmy urlop dwa tygodnie@Asia34 cudowne nowiny!!! Mówiłam, że będzie dobrze ale czujesz się dobrze czy coś nie tak że L4?
Będzie dobrze na pewno !!! Teraz ja mówięDziewczyny ja jutro jadę na USG...stresuje się strasznie tym, co to będzie. Mam tyle myśli w głowie, tak bym chciała żeby mi się udało bo póki co dookoła poronienia we wczesnych ciążach.
Super. Ruszyłaś z miejscaJa tez juz po,
dostalam rekovelle do 7 dc 9.33 jednosyki
i 7 orax 8 dc orgalutran.
8.08 podgląd jajec.
Aaaa i juz jestem po swoim pierwszym zastrzyku; D
PałkaZapałka
W ale się nie dziwię, pracowałam kiedyś w ogromnym hipermarkecie- orka na ugorze. Najważniejsze jest byś się dobrze czuła i bejbi teżMówiłaś, mówiłaś Czuje się dobrze, ale pracuje w handlu i po prostu się boje. Poza tym niestety od jakiegoś czasu się pieprzy w pracy, więc nie chce się denerwować kto wie, może to przesądziło o dwóch nieudanych IUI. Teraz mieliśmy urlop dwa tygodnie
reklama
Zobaczymy jak to będzie, ale nie będę ryzykowaćW ale się nie dziwię, pracowałam kiedyś w ogromnym hipermarkecie- orka na ugorze. Najważniejsze jest byś się dobrze czuła i bejbi też
Podziel się: