Wspaniałe wieści, wielkie gratulacje!Wynik 89,88
Nie za szybko rośnie, jest ok waszym zdaniem?... W poniedziałek 37,5 a dziś już tyle to może coś nie tak bo to więcej niż 100%.
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Mialam jedna procedurę, do zapłodnienia nadawało się 6 komórek. Uzyskaliśmy trzy pięciodniowe zarodki, pierwszy transfer świeżego zarodka nieudany, przy kolejnej próbie już zdecydowaliśmy się podać te dwa mrozaki które zostały.
Super. Dajesz nadzieję. Które podejście? Miałaś 2 zarodki podane?
adunnnia90
Nie możesz dać się zbyć lekarzowi, zajrzyj na wątek kto po in vitro. Tam dziewczyny dają dużo cennych rad. Ja tam przeszłam po 4 nieudanej iui i niektóre dziewczyny tam to naprawdę skarbnica wiedzy!
Wspaniale, dajecie dziewczyny nadzieję.
Tak strasznie ciesze się i jednak boję.... rozczarowania... nieznanego, na co zwrócić uwagę? przy czym się upierać?
Gratulacje kochana !!!!Wynik 89,88
Nie za szybko rośnie, jest ok waszym zdaniem?... W poniedziałek 37,5 a dziś już tyle to może coś nie tak bo to więcej niż 100%.
adunnnia90
Ja mam niedoczynność tarczycy i hashimoto, mąż kiepskie nasienie
A z jakiej przyczyny nie mogliście zajść naturalnie? Ja mam mieć 1 IUI i zastanawiam się może nam się udać
PałkaZapałka
Dziękuję wam bardzo za miłe słowa!
Trochę się stresuje i nie mogę doczekać poniedziałku żeby lekarz mi powiedział czy wszystko ok i jestem taka oszołomiona tym wszystkim
Trochę się stresuje i nie mogę doczekać poniedziałku żeby lekarz mi powiedział czy wszystko ok i jestem taka oszołomiona tym wszystkim
Przypomnij starej sklerozie jak to u Ciebie było że staraniem i co pomogło :-) przepraszam ale nie pamiętamDziękuję wam bardzo za miłe słowa!
Motylkowo
Lekarz mi przy becie powyżej 1000 zrobił usgDziękuję wam bardzo za miłe słowa!
reklama
eij
Będzie wszystko dobrzeDziękuję wam bardzo za miłe słowa!
Podziel się: