reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A z jakiej przyczyny nie mogliście zajść naturalnie? Ja mam mieć 1 IUI i zastanawiam się może nam się udać
U mnie okazało się po laparoskopie diagnostyczne że mam lewy jajowod przyrosniety do macicy chcieli zrobić ujście ale 2 próby nie udane a bardziej mam aktywny lewy jajnik. Kilka miesięcy czekaliśmy aż owulacja będzie z prawej strony by moz a zrobić próbę. Wszystko się może zdarzyć są dziewczyny co udaje się za 1 a i takie co za 3 czy 4. U nas pierwsza się udała ale na bardzo krótko. Potem już niestety przy 2 i3 beta ani nie drgnęła.

reklama
Ja mam 30 lat i miałam wynik 2,74 więc macie bardzo fajne wyniki.
Ja czytam was jak się udawało a potem jednak nie to trochę się martwię co będzie że mną :(

Ja mam 30 lat i miałam wynik 2,74 więc macie bardzo fajne wyniki.
Ja czytam was jak się udawało a potem jednak nie to trochę się martwię co będzie że mną :(
Nie ma co wybiegać w przyszłości z myślami 😉 ja też już przerabiałam różne scenariusze w głowie ale trzeba się od tego odciąć żeby nie zwariować ☹️ nie ma co się sugerować bo organizm każdej z nas jest inny, każda z nas ma inne przypadki i różny kierunek leczenia. Głowa do góry, będzie co ma być. My i lekarze robimy wszystko co w naszej mocy żeby się udało, resztę trzeba zostawić naturze i nie kalkulować. 🙂

Hej co do słabych wyników nasienia, mój mąż miał bardzo złe wyniki mimo że nie pali i nie pije dużo. Czytał dużo na temat diety wpływu i suplementów . efekt udało mu się poprawić i dzięki temu pokazały się dwie kreski po inseminacji [GROUP=][/GROUP]

Hej co do słabych wyników nasienia, mój mąż miał bardzo złe wyniki mimo że nie pali i nie pije dużo. Czytał dużo na temat diety wpływu i suplementów . efekt udało mu się poprawić i dzięki temu pokazały się dwie kreski po inseminacji [GROUP=][/GROUP]
U mojego Męża też były kiepskie wyniki. Dieta ruch i witaminy zrobily robotę ;-) super że u Was też :-)

reklama
Do góry