U mnie okazało się po laparoskopie diagnostyczne że mam lewy jajowod przyrosniety do macicy chcieli zrobić ujście ale 2 próby nie udane a bardziej mam aktywny lewy jajnik. Kilka miesięcy czekaliśmy aż owulacja będzie z prawej strony by moz a zrobić próbę. Wszystko się może zdarzyć są dziewczyny co udaje się za 1 a i takie co za 3 czy 4. U nas pierwsza się udała ale na bardzo krótko. Potem już niestety przy 2 i3 beta ani nie drgnęła.A z jakiej przyczyny nie mogliście zajść naturalnie? Ja mam mieć 1 IUI i zastanawiam się może nam się udać
reklama
eij
Fanka BB :)
33 lata amh 6,73 w 20 dcJa mam 36 amh 2.55
PałkaZapałka
Ja mam 30 lat i miałam wynik 2,74 więc macie bardzo fajne wyniki.
Ja czytam was jak się udawało a potem jednak nie to trochę się martwię co będzie że mną
Ja czytam was jak się udawało a potem jednak nie to trochę się martwię co będzie że mną
Alkalalka82
3,12 AMH
38 lat no jeszcze 37; p
38 lat no jeszcze 37; p
eij
Nie ma co wybiegać w przyszłości z myślami ja też już przerabiałam różne scenariusze w głowie ale trzeba się od tego odciąć żeby nie zwariować nie ma co się sugerować bo organizm każdej z nas jest inny, każda z nas ma inne przypadki i różny kierunek leczenia. Głowa do góry, będzie co ma być. My i lekarze robimy wszystko co w naszej mocy żeby się udało, resztę trzeba zostawić naturze i nie kalkulować.Ja mam 30 lat i miałam wynik 2,74 więc macie bardzo fajne wyniki.
Hej co do słabych wyników nasienia, mój mąż miał bardzo złe wyniki mimo że nie pali i nie pije dużo. Czytał dużo na temat diety wpływu i suplementów . efekt udało mu się poprawić i dzięki temu pokazały się dwie kreski po inseminacji [GROUP=][/GROUP]
A byłaś na kontrolnej becie?Ja mam 30 lat i miałam wynik 2,74 więc macie bardzo fajne wyniki.
U mojego Męża też były kiepskie wyniki. Dieta ruch i witaminy zrobily robotę ;-) super że u Was też :-)Hej co do słabych wyników nasienia, mój mąż miał bardzo złe wyniki mimo że nie pali i nie pije dużo. Czytał dużo na temat diety wpływu i suplementów . efekt udało mu się poprawić i dzięki temu pokazały się dwie kreski po inseminacji [GROUP=][/GROUP]
reklama
PałkaZapałka
Dziś, wieczorem wyniki.A byłaś na kontrolnej becie?
Podziel się: