Trzymam kciuki! A miałaś robioną Inseminacje w Białymstoku?Startuje z Ivf jak tylko przyjdzie @
reklama
Alkalalka82
Fanka BB :)
Nie, ale jestem po 5 IUI u siebie w Lublinie.Trzymam kciuki! A miałaś robioną Inseminacje w Białymstoku?
2 i 4 była udana, niestety na krótko.
Rozumiem. Tez jestem po 2 poronieniach. Moja siostra miala w Białymstoku in vitro za 2 razem się udalo. Miała 1.02 rezerwe i PCOS i się udało wszyscy mówili ze marne szanse. Później zaszła w ciążę naturalnie to już wogle jakiś cud. Więc wszystko jest możliweNie, ale jestem po 5 IUI u siebie w Lublinie.
2 i 4 była udana, niestety na krótko.
adunnnia90
Trzymam kciuki, sama miałam 4 nieudane iui. A dzięki in vitro po domu biegaja mi 2,5 letnie bliźniaki [emoji110][emoji4]
Startuje z Ivf jak tylko przyjdzie @
Alkalalka82
Wspaniale, dajecie dziewczyny nadzieję.Trzymam kciuki, sama miałam 4 nieudane iui. A dzięki in vitro po domu biegaja mi 2,5 letnie bliźniaki [emoji110][emoji4]
Tak strasznie ciesze się i jednak boję.... rozczarowania... nieznanego, na co zwrócić uwagę? przy czym się upierać?
A z jakiej przyczyny nie mogliście zajść naturalnie? Ja mam mieć 1 IUI i zastanawiam się może nam się udaćTrzymam kciuki, sama miałam 4 nieudane iui. A dzięki in vitro po domu biegaja mi 2,5 letnie bliźniaki [emoji110][emoji4]
Ja mam 29 lat i 5,01 amh ?? Ile macie lat?Dobrze - między 1 a 3 to prawidłowy poziom. Ja mialam nawet 4 i lekarz ten powiedział, że jest ok.
eij
Trzymam kciukiJa też mam w sierpniu 1 Inseminacje.
Super. Dajesz nadzieję. Które podejście? Miałaś 2 zarodki podane?Trzymam kciuki, sama miałam 4 nieudane iui. A dzięki in vitro po domu biegaja mi 2,5 letnie bliźniaki [emoji110][emoji4]
reklama
Ja mam 36 amh 2.55Ja mam 29 lat i 5,01 amh ?? Ile macie lat?
Podziel się: