Super. GratulujęBeta wyszła 71 także jest nadzieja
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczynki ja dziś byłam u gina dostarczyć badania wszystko jest ok tylko muszę dorobić prolaktynę i skonsultować się z onkologiem bo w USG piersi mi wyszły torbiele i gin mówi żeby to wyjaśnić i czy nie będą przeciwwskazaniem do in vitro.
O rany mam nadzieję że nic poważnego z tymi torbielami. Kiedy następna wizyta? I jakieś dodatkowe informacje?Hej dziewczynki ja dziś byłam u gina dostarczyć badania wszystko jest ok tylko muszę dorobić prolaktynę i skonsultować się z onkologiem bo w USG piersi mi wyszły torbiele i gin mówi żeby to wyjaśnić i czy nie będą przeciwwskazaniem do in vitro.
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Na jutro się umowilam do onkologa w sobotę do gina ale radiolog w piątek powiedział że to nie są groźne torbiele że dużo kobiet takie ma bo to na tle hormonalnym i że gin mi to lekami wyprowadzi ale mój gin stwierdził że teraz to zbytnio czasu na to już nie mamy więc skierował mnie na konsultację czy to groźne i czy będzie przeszkadzać przy ivf.
O rany [emoji2356]mam nadzieję że nic poważnego z tymi torbielami. Kiedy następna wizyta? I jakieś dodatkowe informacje?
I ciągle pod górkę...Na jutro się umowilam do onkologa w sobotę do gina ale radiolog w piątek powiedział że to nie są groźne torbiele że dużo kobiet takie ma bo to na tle hormonalnym i że gin mi to lekami wyprowadzi ale mój gin stwierdził że teraz to zbytnio czasu na to już nie mamy więc skierował mnie na konsultację czy to groźne i czy będzie przeszkadzać przy ivf.
Bardzo mi przykro. Grunt żeby się nie poddawać i próbować dalej a na pewno się uda!Dziewczyny u mnie niestety beta <0,1
Drugie pudło...
Nie poddajemy się to na pewno, ale nie mam @ wiec miałam jakaś malutką nadziejeBardzo mi przykro. Grunt żeby się nie poddawać i próbować dalej a na pewno się uda!
Przykro mi Kochana. Jakie dalsze plany?Dziewczyny u mnie niestety beta <0,1
Drugie pudło...
reklama
3 próbaPrzykro mi Kochana. Jakie dalsze plany?
Podziel się: