kolor nadzieji
Fanka BB :)
Niestety
I ciągle pod górkę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ciągle pod górkę...
Dziewczyny u mnie niestety beta Drugie pudło...
Oby u Ciebie też widzę zawirowania znowu... popieprzone to wszystkoPrzykro mi może do 3 razy sztuka[emoji3590]
Oby u Ciebie też widzę zawirowania znowu... popieprzone to wszystko [emoji20]
Ja łykam kwas foliowy i mam saszetki do picia. Ale jestem dopiero przed 1 iui ale miesiąc szybciej lekarz kazał mi już to braćA jak ja nie byłam niczym stymulowana ani przed zabiegiem ani po to myślicie że test kiedy najwczesniej coś wykaże? Planuje zrobić test w okolicach 19 bo wtedy mniej więcej pewnie będzie okres. Macie racje- to czekanie jest okropne, niby mam wrażenie że się nie udało ale wolałabym mieć pewność.
Myślę jak łykaniem kwasu foliowego- któraś bierze?
Jak już wejdziemy na tą górkę to będzie z górki i wszystko dobrze się zakończyTak jak zaczęło się układać to teraz wszystko się wali po kolei ale cóż takie życie wiecznie pod gorke
Jak już wejdziemy na tą górkę to będzie z górki i wszystko dobrze się zakończy
Ten, u którego będziecie robić zabieg? Kurcze to ja też zacznę coś łykać.Ja łykam kwas foliowy i mam saszetki do picia. Ale jestem dopiero przed 1 iui ale miesiąc szybciej lekarz kazał mi już to brać
Może jej nie widzisz ale pomysł jaki musi być wielki i cudowny ten szczyt ponad tym wszystkim co teraz przeżywaszTylko coś szczytu tej górki jeszcze nie widzę[emoji1787]
Ja łykam kwas foliowy i mam saszetki do picia. Ale jestem dopiero przed 1 iui ale miesiąc szybciej lekarz kazał mi już to brać
Ten, u którego będziecie robić zabieg? Kurcze to ja też zacznę coś łykać.