Udało Ci się zrobić betę? Trzymam mocno kciuki
Jutro postaram się pójść na betę, oby coś się tam działo [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro postaram się pójść na betę, oby coś się tam działo [emoji85]
No właśnie jak tam @KarolaJ ??? Czekamy z niecierpliwościąUdało Ci się zrobić betę? Trzymam mocno kciuki
Cos nas dlugo trzyma w niepewnosciNo właśnie jak tam @KarolaJ ??? Czekamy z niecierpliwością
Cześć dziewczyny. Jestem po pierwszej konsultacji. Kurcze nie wiedziałam że to tak szybko idzie. Wyniki hormonów mam dobre, w w przyszłym miesiącu mam zrobić drożność jajowodow. I jeśli wszystko będzie dobrze to w sierpniu już inseminacja. Dostałam kwas foliowy do łykania. Zalecane jest zrobienie jeszcze USG piersi i cytologię ( ostatnio robione miałam rok temu).
Cos dziewczyny dzisiai pozno sie odzywaja@Mustbe a ty dziś masz termin testowania i jak tam?
@Mustbe a ty dziś masz termin testowania i jak tam?