A udała się ?Ja po iui tez krwawilam.
reklama
Niestety 2x nie.
A udała się ?
Niestety 2x nie.
Teraz chcemy sprobowac nasieniem dawcy. Ale czekam na urlop. Wtedy dopytam doczytam.
Trzymam kciuki! Do sierpnia szybko zleciHej dziewczynki jestem po wizycie.
Dostałam skierowanie na powtórne badania, receptę na anty i do 10 sierpnia powinnam być już po transferze i oczekiwać na test ciążowy.
eij
Fanka BB :)
Ja na dzień dobry robiłam krew : Tsh3, estradiol, lh, FSH, prolaktyna, inhibina b, testosteron, anty-TPO, dhea-s, shgb, amhDziewczyny a podpowiedzccie mi jakoe badania musialyscie miec , kiedy podchodzilyscie nasieniem dawcy?
Niestety tam te ktore mialam juz wyszly. Bo chyba pol roku sa wazne z tego co mi lekarz mowil...
kolor nadzieji
Niedziekuje[emoji846] zleci zleci[emoji6]
Trzymam kciuki! Do sierpnia szybko zleci
Adziunia
Testy sikane na moje nie są wiarygodne i szkoda kasy. Kluczowa jest beta..nie ma sie co jeszcze zalamywac
Hej dziewczyny, niestety nie wytrzymałam i zrobilam dzisiaj rano test. Niestety kompletna biel [emoji20] więc pewnie u mnie też nic z tego..
Adziunia
Beta beta beta ja po mojej 10 dnia po owu mam juz pewnosc ze nie i nie denerwowalam sie na zapas.
O test był bardzo czuły? Może jeszcze za wcześnie?
Ja mam wszystkie objawy na @ więc już też praktycznie nie mam nadziei
reklama
KarolaJ
Napisałam do swojej lekarki i ona mi powiedziała, żeby jeszcze czekać czy okres rzeczywiście przyjdzie, bo te sikance nie zawsze wychodzą..
Jeśli rzeczywiście okres przyjdzie to będę zaczynac stymulacje z nowymi zastrzykami menopur 75. Brała któraś z was te zastrzyki?
Jeśli rzeczywiście okres przyjdzie to będę zaczynac stymulacje z nowymi zastrzykami menopur 75. Brała któraś z was te zastrzyki?
Testy sikane na moje nie są wiarygodne i szkoda kasy. Kluczowa jest beta..nie ma sie co jeszcze zalamywac
Podziel się: