reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny a podpowiedzccie mi jakoe badania musialyscie miec , kiedy podchodzilyscie nasieniem dawcy?
Niestety tam te ktore mialam juz wyszly. Bo chyba pol roku sa wazne z tego co mi lekarz mowil...
Ja na dzień dobry robiłam krew : Tsh3, estradiol, lh, FSH, prolaktyna, inhibina b, testosteron, anty-TPO, dhea-s, shgb, amh

reklama
Napisałam do swojej lekarki i ona mi powiedziała, żeby jeszcze czekać czy okres rzeczywiście przyjdzie, bo te sikance nie zawsze wychodzą..
Jeśli rzeczywiście okres przyjdzie to będę zaczynac stymulacje z nowymi zastrzykami menopur 75. Brała któraś z was te zastrzyki?
Testy sikane na moje nie są wiarygodne i szkoda kasy. Kluczowa jest beta..nie ma sie co jeszcze zalamywac;)

Do góry