Trzymam kciuki ❤Wszystko zalezy od tego jak przejrza karte szczepien i co u mnie nalezy potworzyc lub w ogole mi podac. Sami mi powiedzieli, ze sa tam szczepienia zagrazajace plodowi, dlatego kazali robic test, co sensu oczywiscie nie ma. Mam nadzieje, ze sie okaze, ze mam wszystkie wymagane szczepienia.
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Trzymam kciukiMysle ze bardzo czuły do 15 wykrywający betę by coś pokazał . Ale jeśli byli późna implantacją to nie pokaże ;/
73 - Beta w poniedziałek
Powodzenia[emoji4][emoji4][emoji4] będziemy trzymać kciuki
Witajcie
Jutro wielki dzień. Nasza pierwsza inseminacja. Cieszę się, ale jednocześnie jestem przerażona! Bardzo proszę o trzymanie kciuków [emoji120][emoji120][emoji120]
kolor nadzieji
Super[emoji3590]
73 - Beta w poniedziałek
kolor nadzieji
Trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji16]
Witajcie
Jutro wielki dzień. Nasza pierwsza inseminacja. Cieszę się, ale jednocześnie jestem przerażona! Bardzo proszę o trzymanie kciuków [emoji120][emoji120][emoji120]
Trzymam mocno kciuki !!!Witajcie
Jutro wielki dzień. Nasza pierwsza inseminacja. Cieszę się, ale jednocześnie jestem przerażona! Bardzo proszę o trzymanie kciuków
reklama
eij
Będzie dobrze powodzeniaWitajcie
Jutro wielki dzień. Nasza pierwsza inseminacja. Cieszę się, ale jednocześnie jestem przerażona! Bardzo proszę o trzymanie kciuków
Podziel się: