reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny potrzebuje porady.
Przepraszam, ze bez polskich znakow, komputer bez polskiej klawiatury.
To moja pierwsza IUI, dzis 10 doba. Jutro mam egzamin medyczny do wizy imigracyjnej do Stanow, niestety nie moge tego przelozyc. Na egzaminie podaja szczepienia, ktore sa obowiazkowe w Stanach, a u nas nie. Kobiety w ciazy sa zwolnione ze szczepien. Tlumaczylam im przez telefon, ze jestem po inseminacji i nie wiem. Kazali jutro z samego rana zrobic test ciazowy, na bete nie mam jutro czasu. Czy test z moczu ma sens w 11 dobie? Jestem w patowej sytuacji. Juz wystarczy mi, ze w 3 dobie od IUI mialam przeswietlenie pluc. Wszystko mi sie fatalnie zbieglo w czasie, czego sie nie spodziewalam 😥

Dziewczyny potrzebuje porady.
Przepraszam, ze bez polskich znakow, komputer bez polskiej klawiatury.
To moja pierwsza IUI, dzis 10 doba. Jutro mam egzamin medyczny do wizy imigracyjnej do Stanow, niestety nie moge tego przelozyc. Na egzaminie podaja szczepienia, ktore sa obowiazkowe w Stanach, a u nas nie. Kobiety w ciazy sa zwolnione ze szczepien. Tlumaczylam im przez telefon, ze jestem po inseminacji i nie wiem. Kazali jutro z samego rana zrobic test ciazowy, na bete nie mam jutro czasu. Czy test z moczu ma sens w 11 dobie? Jestem w patowej sytuacji. Juz wystarczy mi, ze w 3 dobie od IUI mialam przeswietlenie pluc. Wszystko mi sie fatalnie zbieglo w czasie, czego sie nie spodziewalam 😥
Mysle ze bardzo czuły do 15 wykrywający betę by coś pokazał . Ale jeśli byli późna implantacją to nie pokaże ;/

Niestety będzie za wcześnie. 11 dpo... wczoraj 14 dpo u koleżanki były za szybko na bete.
Może w składzie szczepionki nie ma nic co mogłoby uszkodzić płód?

reklama
Niestety będzie za wcześnie. 11 dpo... wczoraj 14 dpo u koleżanki były za szybko na bete.
Może w składzie szczepionki nie ma nic co mogłoby uszkodzić płód?
Wszystko zalezy od tego jak przejrza karte szczepien i co u mnie nalezy potworzyc lub w ogole mi podac. Sami mi powiedzieli, ze sa tam szczepienia zagrazajace plodowi, dlatego kazali robic test, co sensu oczywiscie nie ma. Mam nadzieje, ze sie okaze, ze mam wszystkie wymagane szczepienia.

Do góry