W sumie to przez torbiele wszystko się chrzani w cyklach, wiec kto wie. Głowa do góry, uda się w końcu!Jeszcze się trochę oszukuje, ze to wina torbieli. Zostało mi jeszcze 1,5 dnia brania duphastonu. Jeśli nie dostane @ do rana to zrobię test. Akurat będę 14 dni po owulacji.
reklama
Ja miałam tak niestety po oby dwóch wiadomo jak skończonych.Cześć dziewczyny, co tam u Was dzisiaj ? ja wczoraj wieczorem jak wracałam z pracy miałam jakiś półminutowy, ostry ból w podbrzuszu, aż musiałam się schylić. I później powtórzył się jeszcze raz jak już byłam w domu... przestraszyłam się, miałyście po IUI (wczoraj był 11 dpo) coś takiego???
Jestem po usg na szczęście to tylko małe torbielki
Wiecie co mnie dziwi robiłam testy owu i były pozytywne i zawsze po owu temp szła w górę zawsze bo robię sobie monitoring temp. Dzisiaj jak szlam na usg zaraz po pracy bo miałam nockę bałam się że mnie nie wpuszcza z lekko podwyższoną temp a okazuje się że ja miałam dzisiaj 36.0 o co tu chodzi
Wiecie co mnie dziwi robiłam testy owu i były pozytywne i zawsze po owu temp szła w górę zawsze bo robię sobie monitoring temp. Dzisiaj jak szlam na usg zaraz po pracy bo miałam nockę bałam się że mnie nie wpuszcza z lekko podwyższoną temp a okazuje się że ja miałam dzisiaj 36.0 o co tu chodzi
Może dlatego, że po pracy... Temperaturę powinno się mierzyć rano po przebudzeniu.Jestem po usg na szczęście to tylko małe torbielki
eij
Fanka BB :)
Dużo siły i cierpliwości, napewno w końcu się udaNie martw się, jak się nie udało, chociaż jeszcze nie wiadomo, bo wszystko się może zdarzyć, to następnym razem się uda!
Tak tak ja tak robię i zawsze 37.2 37.4 I w sumie nie powinno chyba mieć znaczenia jaką pora dnia po temp powinna się utrzymywać na stałym poziomie po owu chyba ze sie myle?Może dlatego, że po pracy... Temperaturę powinno się mierzyć rano po przebudzeniu.
Oby nie spadłaHej jestem 10 dzien po owulacji beta 12 biore leki i czekam do piatku, jak spadnie to trudno poczekam na wizyte u immunologa. Jesli bedzie roslo to bede miec problme bo leki sie koncza a moj obecny inmunolog mnie olal :\
reklama
Może po prostu nie zaskoczyło, nie rezygnuj głowa do góry! Niech to będzie motywacja do następnej próby!My jesteśmy po pierwszej próbie AID, niestety nieudanej W głowie mnóstwo myśli - dlaczego? Wszystkie badania w normie...
Podziel się: