reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć dziewczyny, co tam u Was dzisiaj ? 🙂 ja wczoraj wieczorem jak wracałam z pracy miałam jakiś półminutowy, ostry ból w podbrzuszu, aż musiałam się schylić. I później powtórzył się jeszcze raz jak już byłam w domu... przestraszyłam się, miałyście po IUI (wczoraj był 11 dpo) coś takiego???
Ja miałam tak niestety po oby dwóch wiadomo jak skończonych.

Jestem po usg na szczęście to tylko małe torbielki
Wiecie co mnie dziwi robiłam testy owu i były pozytywne i zawsze po owu temp szła w górę zawsze bo robię sobie monitoring temp. Dzisiaj jak szlam na usg zaraz po pracy bo miałam nockę bałam się że mnie nie wpuszcza z lekko podwyższoną temp a okazuje się że ja miałam dzisiaj 36.0 o co tu chodzi

Jestem po usg na szczęście to tylko małe torbielki
Wiecie co mnie dziwi robiłam testy owu i były pozytywne i zawsze po owu temp szła w górę zawsze bo robię sobie monitoring temp. Dzisiaj jak szlam na usg zaraz po pracy bo miałam nockę bałam się że mnie nie wpuszcza z lekko podwyższoną temp a okazuje się że ja miałam dzisiaj 36.0 o co tu chodzi
Może dlatego, że po pracy... 🤭 Temperaturę powinno się mierzyć rano po przebudzeniu.

Hej :) jestem 10 dzien po owulacji beta 12 biore leki i czekam do piatku, jak spadnie to trudno poczekam na wizyte u immunologa. Jesli bedzie roslo to bede miec problme bo leki sie koncza a moj obecny inmunolog mnie olal :\

My jesteśmy po pierwszej próbie AID, niestety nieudanej :( W głowie mnóstwo myśli - dlaczego? Wszystkie badania w normie... :(

reklama
Do góry