Nie wiem co to AID, ale moje wyniki są wręcz książkowe. Owulacja zawsze w punkt. Mój mąż ma średnie wyniki, ale nie złe. Lekarz twierdzi, że naturalne zapłodnienie nadal jest możliwe. Mimo to nie udaje się. Jestem 8 dni po IUI, a i tak mam przeczucie że nic z tego. Mój lekarz jest mało delikatny i mówi, że jesteśmy najgorszym typem pacjentów, niby zdrowi, a nie wychodzi. Moja mama twierdzi, że to moje pesymistyczne nastawienie, ale nie do końca wierzę w teorie o psychice.My jesteśmy po pierwszej próbie AID, niestety nieudanej W głowie mnóstwo myśli - dlaczego? Wszystkie badania w normie...
reklama
Ej wymarz złe przeczucie z głowy, pozytywne nastawienie to ważne nawet jeżeli się uda się teraz, uda się następnym razem!!! Ja sama się boje jak cholera, jestem po pierwszej IUI i sama nie wiem czy się uda, ale wierze, że kiedyś w końcu musi do jasnej choreryNie wiem co to AID, ale moje wyniki są wręcz książkowe. Owulacja zawsze w punkt. Mój mąż ma średnie wyniki, ale nie złe. Lekarz twierdzi, że naturalne zapłodnienie nadal jest możliwe. Mimo to nie udaje się. Jestem 8 dni po IUI, a i tak mam przeczucie że nic z tego. Mój lekarz jest mało delikatny i mówi, że jesteśmy najgorszym typem pacjentów, niby zdrowi, a nie wychodzi. Moja mama twierdzi, że to moje pesymistyczne nastawienie, ale nie do końca wierzę w teorie o psychice.
Może to być też krwawienie implantacyjne póki jest tylko plamienie brązowe lub różowe i nie ma żywej krwi czy skrzepow to nie ma co panikowacPisałam Wam o wczorajszych krótkich zrywach bólowych, w tym momencie mam lekkie plamienie, blado brązowe. Aż się boje, dzisiaj dopiero 24 dc
Ja tak miałam 2dni jakieś tam brudzenie i koniec i zaś dwie kreseczki były ale w 9tyg szczęście poleciało do nieba
Nawet sobie nie wyobrażam sobie bólu ze straty a jak myślicie warto jutro zrobić hcg???Może to być też krwawienie implantacyjne póki jest tylko plamienie brązowe lub różowe i nie ma żywej krwi czy skrzepow to nie ma co panikowac
Ja tak miałam 2dni jakieś tam brudzenie i koniec i zaś dwie kreseczki były ale w 9tyg szczęście poleciało do nieba
A który to dzień po iui ? Bo mówią że w 10dniu po iui można zrobić hcgNawet sobie nie wyobrażam sobie bólu ze straty a jak myślicie warto jutro zrobić hcg???
Dzisiaj jest 12 dzień po iui, 11 dzień po owulacji.A który to dzień po iui ? Bo mówią że w 10dniu po iui można zrobić hcg
Alkalalka82
Fanka BB :)
Hej, zabiegana jestem akurat przychidnia w ktorej pracuje się otworzyła po przerwie i młyn strastraszny Mam 2 pęcherzyki endometrium 9mm.@Alkalalka82 jak tam wizyta? Daj znać[emoji110][emoji846]
Dziś akurat IUI ale jestem załamana nasienie beznadziejne... bylo kiepskie ale teraz... nie wiem ci sie stalo zrobilam ta IUI ale sama nie wiem po co.
Chyba trzeba naprawde myslec o in vitro tylko muszę znalezc klinike jakąś bo nie wiem czy jest sens w moim miescie. Ogólnie teraz siedzę i ryczą.
Poplacze i wezmę się pewnie w garść, bo kto nie walczy ten nie ma.
A i takie 2 pyt. wcześniej miałam powiadomienia o nowym wpisie na BB a teraz nie, jak to ustawić.??
Czasami jeden mocny żołnierz wystarczy, nie załamuj sięHej, zabiegana jestem akurat przychidnia w ktorej pracuje się otworzyła po przerwie i młyn strastraszny Mam 2 pęcherzyki endometrium 9mm.
Dziś akurat IUI ale jestem załamana nasienie beznadziejne... bylo kiepskie ale teraz... nie wiem ci sie stalo zrobilam ta IUI ale sama nie wiem po co.
Chyba trzeba naprawde myslec o in vitro tylko muszę znalezc klinike jakąś bo nie wiem czy jest sens w moim miescie. Ogólnie teraz siedzę i ryczą.
A i takie 2 pyt. wcześniej miałam powiadomienia o nowym wpisie na BB a teraz nie, jak to ustawić.??
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Kochana będzie dobrze musi być. Myśl pozytywnie. W końcu się uda.
Ja też dostawałam powiadomienia nic w ustawieniach nie zmieniałam i od jakiegoś czasu już niedostaje korzystam z aplikacji i coś musiało się pomieszać ale my wpływu na to nie mamy.[emoji1745]
Ja też dostawałam powiadomienia nic w ustawieniach nie zmieniałam i od jakiegoś czasu już niedostaje korzystam z aplikacji i coś musiało się pomieszać ale my wpływu na to nie mamy.[emoji1745]
Hej, zabiegana jestem akurat przychidnia w ktorej pracuje się otworzyła po przerwie i młyn strastraszny Mam 2 pęcherzyki endometrium 9mm.
Podziel się: