reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Rozumiem, że Ci przykro... Ale pomyśl sobie też jaki to stres być mamą w czasie epidemii, albo przyszłą mamą. Kiedy dostęp do opieki medycznej jest ograniczony, a przyszłość niepewna. Zajdziemy w spokojniejszych czasach 😘
Ja chyba wolałabym już być w ciąży lub mieć dziecko...tyle lat czekałam na lepsze czasy...byłam tak blisko pierwszego kroku...nie umiem tego jakoś losowi darować.
Ale oczywiście zdaję sobie sprawę że to wszytko jest dla dobra ludzkosci

reklama
Mnie też przesuwa się laparoskopia A chciałabym już wiedzieć czy jest endometrioza. Jeszcze niestety długa droga. To od razu nie ruszy z kopyta...

Ja już po wizycie, mi nic nie przesunęli... W srode mam iui. Wszystko jest dobrze, pecherzyki ładnie rosną i lekarz nie widzi przeciwskazań. Oczywiście była mowa o tym aby przesunąć zabieg przez tego koronowirusa ale ja otwarcie powiedziałam że nie ma co przesuwać jak ma się udać to się uda. Jestem teraz jakas spokojniejsza... To chyba dobrze? 🤔

Dobrze że się wszystko odbędzie z jednej strony a z drugiej ja bym się trochę bała jednak w momencie krążącego wirusa ingerować w ciało i teraz jak tak siedzę i rozmawiam z moim m to stwierdzamy że dobrze że nam wszystko przesuneli bo na spokojnie rozpoczniemy badania jak się wszystko uspokoi a tak to bym chodziła denerwowała się stresowała że może mi coś zaszkodzić i że się nie uda.
Ja już po wizycie, mi nic nie przesunęli... W srode mam iui. Wszystko jest dobrze, pecherzyki ładnie rosną i lekarz nie widzi przeciwskazań. Oczywiście była mowa o tym aby przesunąć zabieg przez tego koronowirusa ale ja otwarcie powiedziałam że nie ma co przesuwać jak ma się udać to się uda. Jestem teraz jakas spokojniejsza... To chyba dobrze? [emoji848]

16.03: @Mongi - monitoring (starania naturalne)[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
17.03: @PałkaZapałka - wizyta w klinice[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
18.03: @Tolka20 - wizyta u genetyka[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
18.03: @Brakujemiwiary - IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.03: @AsiaaaK - monitoring przed 4 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
27.03: @kachaaa89 - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
08.04: @ola32 - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188][/QUOTE]

reklama
Hej, czy któraś z was miała do czynienia z puregonem? Ja brałam 300j (6x50) i niestety zero reakcji, jest możliwe że w ogóle na mnie takie leki nie działają? Znacie jakieś naturalne metody żeby jakoś wspomoc owulacje?...

Do góry