reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dobrze że się wszystko odbędzie z jednej strony a z drugiej ja bym się trochę bała jednak w momencie krążącego wirusa ingerować w ciało i teraz jak tak siedzę i rozmawiam z moim m to stwierdzamy że dobrze że nam wszystko przesuneli bo na spokojnie rozpoczniemy badania jak się wszystko uspokoi a tak to bym chodziła denerwowała się stresowała że może mi coś zaszkodzić i że się nie uda.
Też się nad tych chwile zastanawiałam, ale z drugiej strony ja wierzę ze będzie wszystko dobrze

reklama
Hej, czy któraś z was miała do czynienia z puregonem? Ja brałam 300j (6x50) i niestety zero reakcji, jest możliwe że w ogóle na mnie takie leki nie działają? Znacie jakieś naturalne metody żeby jakoś wspomoc owulacje?...
Ja brałam co prawda do in vitro dawke dzienna 375 bo przy dawce 175 nie bylo reakcji. Do stymulacji inseminacji raz na menopurze podeszlam w dawce 75 i tez dupa. Przerwana stymulacja. Ostatecznie lekarz stwierdzil, ze moglo tak byc przez moja wage 80kg 170 wzrostu i pcos.

Ja brałam co prawda do in vitro dawke dzienna 375 bo przy dawce 175 nie bylo reakcji. Do stymulacji inseminacji raz na menopurze podeszlam w dawce 75 i tez dupa. Przerwana stymulacja. Ostatecznie lekarz stwierdzil, ze moglo tak byc przez moja wage 80kg 170 wzrostu i pcos.
Przy 175 nic kompletnie nie rosło? Nawe 1 pęcherzyk?

Jakie macie pomysły na spędzanie czasu z mężem? My wczoraj graliśmy
Dobrze że się wszystko odbędzie z jednej strony a z drugiej ja bym się trochę bała jednak w momencie krążącego wirusa ingerować w ciało i teraz jak tak siedzę i rozmawiam z moim m to stwierdzamy że dobrze że nam wszystko przesuneli bo na spokojnie rozpoczniemy badania jak się wszystko uspokoi a tak to bym chodziła denerwowała się stresowała że może mi coś zaszkodzić i że się nie uda.
Mam takie samo zdanie :-)

Mój mąż kupił ławeczkę do ćwiczeń i on ćwiczy a ja mu kibicuje[emoji12] a tak to rozmawiamy gotujemy nadrabiamy seriale i wspominamy dawne czasy . Czasem mnie denerwuje ale mam nadzieję że za 2 tygodnie nie będziemy się rozwodzić[emoji16] ale przede wszystkim to będziemy się starać bez spiny i odkładać z powodu zmęczenia[emoji846]
Jakie macie pomysły na spędzanie czasu z mężem? My wczoraj graliśmy

Mam takie samo zdanie :-)

Mój mąż kupił ławeczkę do ćwiczeń i on ćwiczy a ja mu kibicuje[emoji12] a tak to rozmawiamy gotujemy nadrabiamy seriale i wspominamy dawne czasy . Czasem mnie denerwuje ale mam nadzieję że za 2 tygodnie nie będziemy się rozwodzić[emoji16] ale przede wszystkim to będziemy się starać bez spiny i odkładać z powodu zmęczenia[emoji846]
Wdal się chochlik. Chciałam dopisać w co gramy A te ostatnie zdanie dotyczy Twojego wpisu o ryzyku schodzenia teraz w ciążę.
Oj ja też myślę czy nie wzrośnie liczba rozwodów
:-D ileż można

Może jakoś przetrwamy ta kwarantannę bez większych zgrzytów.
A jak sytuacja u ciebie powtarzałas test? Wiesz już skąd ten mini okres?
Wdal się chochlik. Chciałam dopisać w co gramy A te ostatnie zdanie dotyczy Twojego wpisu o ryzyku schodzenia teraz w ciążę.
Oj ja też myślę czy nie wzrośnie liczba rozwodów
:-D ileż można

reklama
Może jakoś przetrwamy ta kwarantannę bez większych zgrzytów.
A jak sytuacja u ciebie powtarzałas test? Wiesz już skąd ten mini okres?
Tak... to było preludium przed mega okresem... :-D mam po prostu gejzer w gaciach. Pampersy dałby chyba radę ale nie ma :-D 2dc dziś. Ten miał być stymulowany ale nie zdecyduje się

Do góry