reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dobrze ze bylam w pon na usg i wiem ze to nie torbiel. Wszystko tam wygladalo ok. Endo mowil ze uroslo prawidlowo. Teraz strach mieć problem zdrowotny. Bo gdzie iść... przychodnie nie działają normalnie. Specjalistka nie funkcjonuje

Ja przez tą nogę też ruszyć się bardzo nie mogę i może dobrze to do zarazków nie mam dostępu mój mąż też od dziś 2 tygodnie wolne niewiem jak wytrzymamy ze sobą 24h na okrągło któreś napewno zwariuje[emoji23]
A ogólnie mam nadzieję że żadna choroba nas z powietrza nie złapie i w spokoju przejdziemy akcje kwarantanna i szybko się to skończy.
Najważniejsze że to nie torbiel a cykl może że stresu ci się wydłużył choć mocno trzymam kciuki żeby to jednak był dobry znak i żeby się okazało że rozwija się maluszek[emoji110][emoji847]
Dobrze ze bylam w pon na usg i wiem ze to nie torbiel. Wszystko tam wygladalo ok. Endo mowil ze uroslo prawidlowo. Teraz strach mieć problem zdrowotny. Bo gdzie iść... przychodnie nie działają normalnie. Specjalistka nie funkcjonuje

Mamy go już! 😍
To była dobra decyzja, bo odrywa nas od tego myślenia o wirusie. Niestety mały złapał w schronisku jakąś infekcję i przez 3 dni musimy z nim jeździć na zastrzyk. Jest przekochany!
[/QUOTE]
🥰 Odmieniłaś jego życie o 180 stopni 👏na pewno odwdzięczy Ci się tym samym 🐶 i przyniesie szczęście😉

Śliczny jest jak się wabi? A zapalenie szybko minie
emoji3590.png
Pimpek ;) Wiem, że śmiesznie, ale on jest taaaaaki śmieszny :)

reklama
Do góry