Niemożliwe. To już za późno. Po 30 dniu cyklu. Kurcze zaczyna mnie to martwićPoczekaj z 2 dni i powtórz test. A może to plamienie implantacyjne?
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Wszystko jest możliwe[emoji6] może ci się owulacja przesunęła ?
Jeszcze poczekam dzień. Jak nie ruszy to będę musiala działać. Dawno nie mialam tak dlugiego cyklu. I tak malutkiego "okresu" jesli mizna to tak nazwac.Wszystko jest możliwe[emoji6] może ci się owulacja przesunęła ?
Dobrze ze bylam w pon na usg i wiem ze to nie torbiel. Wszystko tam wygladalo ok. Endo mowil ze uroslo prawidlowo. Teraz strach mieć problem zdrowotny. Bo gdzie iść... przychodnie nie działają normalnie. Specjalistka nie funkcjonuje
kolor nadzieji
Ja przez tą nogę też ruszyć się bardzo nie mogę i może dobrze to do zarazków nie mam dostępu mój mąż też od dziś 2 tygodnie wolne niewiem jak wytrzymamy ze sobą 24h na okrągło któreś napewno zwariuje[emoji23]
A ogólnie mam nadzieję że żadna choroba nas z powietrza nie złapie i w spokoju przejdziemy akcje kwarantanna i szybko się to skończy.
Najważniejsze że to nie torbiel a cykl może że stresu ci się wydłużył choć mocno trzymam kciuki żeby to jednak był dobry znak i żeby się okazało że rozwija się maluszek[emoji110][emoji847]
A ogólnie mam nadzieję że żadna choroba nas z powietrza nie złapie i w spokoju przejdziemy akcje kwarantanna i szybko się to skończy.
Najważniejsze że to nie torbiel a cykl może że stresu ci się wydłużył choć mocno trzymam kciuki żeby to jednak był dobry znak i żeby się okazało że rozwija się maluszek[emoji110][emoji847]
Dobrze ze bylam w pon na usg i wiem ze to nie torbiel. Wszystko tam wygladalo ok. Endo mowil ze uroslo prawidlowo. Teraz strach mieć problem zdrowotny. Bo gdzie iść... przychodnie nie działają normalnie. Specjalistka nie funkcjonuje
kolor nadzieji
Śliczny jest jak się wabi? A zapalenie szybko minie[emoji3590]
Mamy go już! [emoji7]
To była dobra decyzja, bo odrywa nas od tego myślenia o wirusie. Niestety mały złapał w schronisku jakąś infekcję i przez 3 dni musimy z nim jeździć na zastrzyk. Jest przekochany!
Mamy go już!
To była dobra decyzja, bo odrywa nas od tego myślenia o wirusie. Niestety mały złapał w schronisku jakąś infekcję i przez 3 dni musimy z nim jeździć na zastrzyk. Jest przekochany!
[/QUOTE]
Odmieniłaś jego życie o 180 stopni na pewno odwdzięczy Ci się tym samym i przyniesie szczęście
[/QUOTE]
Odmieniłaś jego życie o 180 stopni na pewno odwdzięczy Ci się tym samym i przyniesie szczęście
ola32
Pimpek Wiem, że śmiesznie, ale on jest taaaaaki śmiesznyŚliczny jest jak się wabi? A zapalenie szybko minie
reklama
kolor nadzieji
Pimpus fajnie[emoji3059]
Pimpek Wiem, że śmiesznie, ale on jest taaaaaki śmieszny
Podziel się: