reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja tez się cieszę ze mam z głowy 3 miesiące bez lekarzy ;) dał nam accofil w dniu owulacji i po dodatnich betach. I tak 3 miesiące. Potem doradził mi szczepienia i dalej to już nie wiem. My chcieliśmy zrobić in vitro w tym roku i jak by się nie udało to rozpocząć proces adopcyjny. Wiecie ze do adopcji trzeba zamknąć etap leczenia bo inaczej nie można zacząć. Byliśmy z mężem na rozmowie z dyrektorka ośrodka ona uważa ze to wtedy wszystkie etapy są zachowane i ta adopcja jest właściwa.

reklama
Ja pisałam do kliniki czy nie odwołają wizyty wtorkowej to póki co wszystko działa normalnie. Dzięki Bogu bo serio nie chce tego odsuwać w czasie. Mam wewnętrzne poczucie że to ostatni dzwonek dla nas.

Dziewczyny śledzę też fora na facebooku. Jedna z osób pisała że jej klinika jest zamknięta na 3 miesiące. .. jak jest w Waszych ?

Zadzwonili do mnie, invimed każda placówka zamknięta do końca marca na 100%, nie wiadomo co dalej. Jestem załamana...popłakałam się.
I najlepsze jest to, że jeśli w kwietniu będą przyjmować to tych zapisanych na kwiecień a nie tych którym przepadlo w marcu, my będziemy czekać na wolne terminy :(
Byłam tak blisko żeby dowiedzieć się na czym stoję... :(

Zadzwonili do mnie, invimed każda placówka zamknięta do końca marca na 100%, nie wiadomo co dalej. Jestem załamana...popłakałam się.
I najlepsze jest to, że jeśli w kwietniu będą przyjmować to tych zapisanych na kwiecień a nie tych którym przepadlo w marcu, my będziemy czekać na wolne terminy :(
To jest straszne. Ja też się boję że odwolaja mi środkową wizytę u genetyka.

U mnie też wszystko przesunie się o co najmniej dwa cykle.

reklama
13.03: @Motylkowo - beta[emoji110][emoji110][emoji110]
16.03: @Mongi - monitoring (starania naturalne)[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
17.03: @PałkaZapałka - wizyta w klinice[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
17.03: @Endzi1981 - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
18.03: @Tolka20 - wizyta u genetyka[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.03: @AsiaaaK - monitoring przed 4 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
08.04: @ola32 - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

Do góry