36 dni roboczych. Wynika to z tego, że samo badanie wykonuje się w swoistych warunkach. My paliliśmy w diagnostyce niecałe 400 zł za jedno.Tak długo się czeka na wyniki? A jaki koszt?
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ale te kariotypy składają się z jakiś badań czy poprostu idziesz mówisz kariotypy i tam wiedza o co chodzi?
36 dni roboczych. Wynika to z tego, że samo badanie wykonuje się w swoistych warunkach. My paliliśmy w diagnostyce niecałe 400 zł za jedno.
To jedno badanie z krwi. Nie trzeba być na czczo ani nic. Trzeba wypełnić tylko kilka zgód. Dlatego lepiej zadzwonić do laboratorium czy robią i kiedy pobierają i czy maja odpowiednie fiolki. I tyleAle te kariotypy składają się z jakiś badań czy poprostu idziesz mówisz kariotypy i tam wiedza o co chodzi?
ola32
Nie mam pojęcia, nie badałam nigdy progesteronu w tym dniu. Czy to badanie ma wskazywać czy iui się udała?Cześć Pytanie, lekarz kazał zbadać Progesteron w 23-25 dniu cyklu. Jestem po drugiej inseminacji, zrobiłam badanie dzisiak - w 23 dc, Progesteron wyszedł 9.92, nie jest za niski?
Hankaa
Ja zawsze badałam między 19 a 21 DC..Cześć Pytanie, lekarz kazał zbadać Progesteron w 23-25 dniu cyklu. Jestem po drugiej inseminacji, zrobiłam badanie dzisiak - w 23 dc, Progesteron wyszedł 9.92, nie jest za niski?
kolor nadzieji
To muszę zapytać u siebie dzięki[emoji4]
To jedno badanie z krwi. Nie trzeba być na czczo ani nic. Trzeba wypełnić tylko kilka zgód. Dlatego lepiej zadzwonić do laboratorium czy robią i kiedy pobierają i czy maja odpowiednie fiolki. I tyle
Powinno wskazać, czy była owulacjaNie mam pojęcia, nie badałam nigdy progesteronu w tym dniu. Czy to badanie ma wskazywać czy iui się udała?
I jakie miałaś wtedy wyniki?Ja zawsze badałam między 19 a 21 DC..
reklama
kolor nadzieji
Ja też zawsze badałam koło 22dc i ja zawsze mam ok 27 mój gin mówił że to ładny progesteron i wskazuje na to że była owulacja.
Cześć Pytanie, lekarz kazał zbadać Progesteron w 23-25 dniu cyklu. Jestem po drugiej inseminacji, zrobiłam badanie dzisiak - w 23 dc, Progesteron wyszedł 9.92, nie jest za niski?
Podziel się: