reklama
Ja też zawsze badałam koło 22dc i ja zawsze mam ok 27 mój gin mówił że to ładny progesteron i wskazuje na to że była owulacja.
[/QUOTE
Kurczę, a ja się cieszę jak u mnie jest 18 kiedyś miałam 0.05 i wiem, że wtedy nie było owulacji. Zastanawia mnie teraz tą wartość 9.92, bo szczerze mówiąc nie wiem, czy to znaczy, że owulacja była czy też nie
kolor nadzieji
Fanka BB :)
A co masz napisane w wartościach?
Hankaa
12,46 innym razem 18,52I jakie miałaś wtedy wyniki?
Hankaa
12,46 innym razem 18,52
Załączniki
Hankaa
U mnie przy tych stymulacjach jest gorzej niż było wcześniej..Dziewczyny czy ktoras z Was tak bardzo bolsl brzuch w trakcie okresu ktory dostalyscie po inseminacji?Dzisiaj dostalam okres i z bolu prawie zemdlalam.Nigdy takieho bolu nie mialam.Wzielam juz 2 ketonale.
Ja po wczesniejszych stymulacjach tez mialam normalnie.A tu nagdle taki bol jak 10x badan droznosci jajowodow.Po ketonalach juz lepiej ale nie nadaje sie do zyciaU mnie przy tych stymulacjach jest gorzej niż było wcześniej..
reklama
Hankaa
Kurcze, niedobrze.. współczuję.Ja po wczesniejszych stymulacjach tez mialam normalnie.A tu nagdle taki bol jak 10x badan droznosci jajowodow.Po ketonalach juz lepiej ale nie nadaje sie do zycia
Podziel się: