reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja jestem takiegi założenia że dopóki nie ma wrednej@ to zawsze jest nadzieja i naprawdę nie ma co myśleć i zamartwiac się do przodu bo to nie pomaga wręcz efekt odwrotny
Dzięki Natka001, w sumie będąc dorosłą rozumna kobietą powinnam mieć takie samo podejście, ale mój rozsądek i emocje gdzie się pogubiły :( wiem że teoretycznie jeszcze za wcześnie na test i powinnam poczekać do @ ale mam wrażenie że nie mam żadnych objawów i staram się ich szukać na siłę... w moim przypadku czas naprawdę ma znaczenie - 40 puka do drzwi a mój gin powtarza że pęcherzyki moga być niezdatne a nie ma jak tego zbadać dopiero przy in vitro, które mnie przeraża ze względu na koszty...no i taka załamka mnie dopadła :(

reklama
Dzięki Natka001, w sumie będąc dorosłą rozumna kobietą powinnam mieć takie samo podejście, ale mój rozsądek i emocje gdzie się pogubiły :( wiem że teoretycznie jeszcze za wcześnie na test i powinnam poczekać do @ ale mam wrażenie że nie mam żadnych objawów i staram się ich szukać na siłę... w moim przypadku czas naprawdę ma znaczenie - 40 puka do drzwi a mój gin powtarza że pęcherzyki moga być niezdatne a nie ma jak tego zbadać dopiero przy in vitro, które mnie przeraża ze względu na koszty...no i taka załamka mnie dopadła :(
Ja jestem po 2 nieudanych iui
Teraz w marcu moje dziecko.mialo by 3latka
Za 3msc kończę 34 lata
Mam tylko jedna drozna stronę i nie każdy cykl jest z owulacja po dobrej stronie także nie ma co się załamywać
Wiem że czasem jest ciężko ale trzeba myśleć pozytywnie

Rozumiem Cię doskonale. Ja też mam 40 za furtką (38lat). Też mam doły. Na dodatek mam tone dodatkowych obciążeń (przeszczep, leki, nadciśnienie, arytmia nadkomorowa, tarczyca). Ta 2 IUI to ostatnia. Jak się nie uda to nie wiem... Weźmiemy kredyt. Ale idziemy na in vitro. Choć jestem zesrana strasznie procedurami kosztami:( u mnie decyzja zapadnie 18.02. też mnie korci by robić test, ale już miałam 2 kreski na teście a beta 0. Więc te sikacze G warte.

Kochana ja też myślę że jeszcze zawczesnie dopiero jesteś w czasie implantacji zarodka (6-12dc) więc test warto zrobić w dniu spodziewanej @.
Dziewczyny potrzebuję wsparcia...dziś jest dokładnie tydzień po 2 iui, 2 pęcherzyki 23 i 21 mm, idealne endometrium i śluz, owulacja w punkt, po iui ból w nocy straszny bo pęcherzyki pękały, nie wytrzymałam i dziś zrobiłam test i ...1 kreska :((( myślicie że jest jeszcze szansa...?

Dziewczyny potrzebuję wsparcia...dziś jest dokładnie tydzień po 2 iui, 2 pęcherzyki 23 i 21 mm, idealne endometrium i śluz, owulacja w punkt, po iui ból w nocy straszny bo pęcherzyki pękały, nie wytrzymałam i dziś zrobiłam test i ...1 kreska :((( myślicie że jest jeszcze szansa...?
Tak. Za wcześnie test.

08.02: @Magdunia90 - 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
09.02: @kolor nadzieji - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
09.02: @kachaaa89 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
10.02: @Magdunia90 - 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
11.02: @Asia999 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
12.02: @AsiaaaK - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
13.02: @Kinia9292 - 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
13.02: @Kinia9292 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
14.02: @Hankaa - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
18.02: @Endzi1981 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
19.02: @ola32 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.02: @madzialena_baby - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.02. @madzialena_baby - wizyta po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])

Kogoś dopisać?[emoji846]

reklama
Do góry