reklama
Cześć dziewczyny ja pierwszy raz za to po 2 inseminacji. Pierwsza jak dla mnie stracona, za wcześnie zrobiona, ale nie było wtedy mojego lekarza... 2 robiona w pt. totalnie w punkt, wszystkie parametry książkowe....tyle że zaraz po wdało mi się zapalenie zatok...lekarz mówi że to niedobrze no ale nic na to nie poradzę Czekanie mnie trochę dobija, ale nic innego nie pozostaje... mam pytanie do tych które zostały mamami po iui. Czy odczuwałyście coś zanim zrobiłyście test? Czy ciało wysyłało jakieś sygnały?
Bardzo mi przykro...Hej dziewczyny. Jestem po 3 iui i byłam na becie w sobotę rano. Ale wczoraj dostałam okres niestety.. Mam już dość. Wszysko niby ok badania, nasienie.. Nawet po wynik bety nie mam ochoty jechać bo wiem co zobaczę.
a rozważasz in vitro?
kasia1355
Aktywna w BB
Zastanawiam się nad tym. Ale przerażają mnie te wszystkie badania zastrzyki monitoringi.Bardzo mi przykro...
a rozważasz in vitro?
Rozumiem, my na razie walczymy, ale mój gin mówi że 3 max 4 iui potem in vitro, tyle że ja na in vitro nie mam środków w tym momencie...Zastanawiam się nad tym. Ale przerażają mnie te wszystkie badania zastrzyki monitoringi.
kasia1355
Aktywna w BB
Mi mówił że max 6 można. Ale ostatnio jak byłam to mówił że jak po tym się nie uda to trzeba się zastanowić że może jakieś dodatkowe badania porobić.. Sama nie wiem co o tym myśleć.. U mnie z kasą też nie bardzo bo się budujemy i każdy grosz się liczy zwłaszcza teraz jak urządzamy środek.. Ale jak nie będzie innego wyjścia to skąd trzeba będzie wytrzasnac te kasę... Tylko żeby to hulo takie pewne że się uda..Rozumiem, my na razie walczymy, ale mój gin mówi że 3 max 4 iui potem in vitro, tyle że ja na in vitro nie mam środków w tym momencie...
żadnych, nawet najmniejszych objawów nie miałam nie spodziewałam się wtedy ciąży. tydzień przez iui miałam jeszcze zapalenie krtani, udało się bez antybiotyku zwalczyć.Cześć dziewczyny ja pierwszy raz za to po 2 inseminacji. Pierwsza jak dla mnie stracona, za wcześnie zrobiona, ale nie było wtedy mojego lekarza... 2 robiona w pt. totalnie w punkt, wszystkie parametry książkowe....tyle że zaraz po wdało mi się zapalenie zatok...lekarz mówi że to niedobrze no ale nic na to nie poradzę Czekanie mnie trochę dobija, ale nic innego nie pozostaje... mam pytanie do tych które zostały mamami po iui. Czy odczuwałyście coś zanim zrobiłyście test? Czy ciało wysyłało jakieś sygnały?
gdzieś czytałam, że bycie chorą pomaga zapłodnieniu, tj. organizm walczy z chorobą, niejako "zapominając" o procesie zapłodnienia, więc jest wtedy łatwiej. ale ile w tym prawdy, to nie mam pojęcia.
Hej, 2 ładne i duże pęcherzyki 20 i 18 mam. Jutro wieczorem zastrzyk i 6.02 druga IUI. Więc proszę o kciuki@jomara @Endzi1981 czekam na info jak tam u was[emoji110][emoji6]
reklama
Motylkowo
Fanka BB :)
Trzymam )Hej, 2 ładne i duże pęcherzyki 20 i 18 mam. Jutro wieczorem zastrzyk i 6.02 druga IUI. Więc proszę o kciuki
Podziel się: