kolor nadzieji
Fanka BB :)
Wiem co czujesz ja ostatnio się dowiedziałam że moja koleżanka jest w połowie ciąży i nic mi nie powiedziała drugą właśnie urodziła i rozsyła w mediach zdjęcie swojego synka a najbardziej mi bólu zadało jak mój wieloletni przyjaciel z którym byłam też związana ożenił się jakies półtora roku z czego bardzo się cieszyłam a teraz mu się córka urodziła o czym też mi nie pisnol ani słowa a gadamy przynajmniej raz na tydzień ale jesteśmy z dwóch miast i jak pytałam co nowego jak tam to czy tamto nic kompletnie o tym że spodziewają się dziecka tylko od obcych osób się dowiedziałam i to też przypadkiem niewiem może zrobił to żeby mnie nie urazić ok rozumiem ale nigdy nie mieliśmy przed sobą tajemnic i przecież bym się bardzo cieszyła z jego szczęścia. Czasem mi się wydaje że ludzie mnie traktują jak bym była jakaś trendowata.[emoji17]
A z jakiego powodu nie chce iść do lekarza? No ja wczoraj jak jechałam do kliniki to dowiedziałam się że kuzynka jest w ciąży.. poczułam jak mnie serce ściska.. [emoji26] przez gardło ledwie przeszło mi gratulacje i jak się cieszę. No niby się cieszę ale dlaczego to nie mogłam być też ja [emoji26] i to jeszcze w momencie jak jechałam do kliniki