Lena3386
Fanka BB :)
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj test... jestem w takim strachu jak chyba nigdy...
Gratuluje [emoji846][emoji846][emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Huraaaaa!!!! Nareszcie udana IUI u nas gratulacje!!!! Ale jestem szczęśliwa!! Dałaś nową nadzieję!!! Trzymam kciuki!Dziewczyny zrobiłam dzisiaj test... jestem w takim strachu jak chyba nigdy...
Superrr wiadomość trzymam kciuki żeby beta ładnie rosła ❤Dziewczyny zrobiłam dzisiaj test... jestem w takim strachu jak chyba nigdy...
SuperŻycze zdrowia i niech Ci sie uda!Jesteś dla mnie światełkiem i nadziejaDziewczyny zrobiłam dzisiaj test... jestem w takim strachu jak chyba nigdy...
Tak. Dzis 14 50
Mnie bolało bodbrzusze. Daj znać jak będziesz po czy w sylwestra mam trzymać kciukiTak. Dzis 14 50
I bede wiedziala czy dzialamy w Sylwestra
A mam takie pytanko jak sie czulyscie po iui? Wiem ze kazdy nasz organizm jest inny , ale jest to moja pierwsza .....
Oczywiscie dam znacP
Mnie bolało bodbrzusze. Daj znać jak będziesz po czy w sylwestra mam trzymać kciuki